regedarek Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Siemano, na dzień dobry w Warszawie, ktoś mi wykrecil wentyle i motylek ze śrubą w tylnym kole. Chcę go dziś oddać gdzieś do serwisu, możecie coś polecić w tym rejonie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Niedaleko placu, przy zjeździe Belwederską w dół jest jakiś sklep i chyba serwis, nie byłem tam, aczkolwiek z czymś takim chyba poradzą sobie wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DynamoCafe Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 cześć, my robimy swoje prywatne rowery na ulicy Widok w Galerii Sztuki Rowerowej. nie są najtańsi, za to znają się na rzeczy. pozdr, DC Siemano, na dzień dobry w Warszawie, ktoś mi wykrecil wentyle i motylek ze śrubą w tylnym kole. Chcę go dziś oddać gdzieś do serwisu, możecie coś polecić w tym rejonie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 cześć, my robimy swoje prywatne rowery na ulicy Widok w Galerii Sztuki Rowerowej. nie są najtańsi, za to znają się na rzeczy. pozdr, DC A w którym miejscu jest ten serwis? Szukam dobrego serwisu , w którym fachowo wymienili by mi suport. Orientujesz sie może czy da radę zrobić taką wymianę od ręki, czy też trzeba zostawić rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.