Skocz do zawartości

[Singletrack pod Smrkiem] Wypad 11.05.2012

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka!

Wybieramy się z Majkelem w najbliższy piątek na czeskiego singla. Może ktoś jest chętny dołączyć do nas.

Napisano

Elo elo, wiem, że teraz rozpoczynam koncert życzeń i marudzenie, ale JEŚLI ten piątek z przyczyn niezależnych (ulewa, rozwolnienie, zaparcie ;) ) zamieniłby się na niedzielę, to proszę mnie dopisać :)

Napisano

Siemka!

Wybieramy się z Majkelem w najbliższy piątek na czeskiego singla. Może ktoś jest chętny dołączyć do nas.

kurcze gdyby był to weekend ( sobota, niedziela) to z miłą chęcią bym się podpięła :). Niestety w piątek to pracuję :/

Napisano

kurcze gdyby był to weekend ( sobota, niedziela) to z miłą chęcią bym się podpięła :). Niestety w piątek to pracuję :/

w takim razie Kuba, do akcji - organizuj wyjazd weekendowy ;-)

BTW - od soboty zapowiadają ochłodzenie

Napisano

Niestety w tym tygodniu pasuje mi tylko piątek lub sobota, a w sobotę może być dużo osób na singlach.

Napisano

Głodni zdjęć, czekamy na fotorelację :) Góry, spoceni faceci, błoto, gorące wentyle - to coś na co czekam dzisiejszego wieczoru :D

Napisano

Niniejszym za posrednictwem tegoz forum chcialbym podziekowac Dawidowi za transport mnie i moich dwoch kolek, za to, ze czasami na mnie czekal jak bylo trzeba. Chcialbym takze podziekowac moim nogom, ze mi nie odpadly, Almie, ze mnie nie zawiodla pomimo krzywej tylnej tarczy i pogodzie, ktora chociaz sie starala nas upiec to jednak byla wyrozumiala i pozwolila przejechac dwie petle bez udaru :)

Chcialbym takze zganic ekipe z Mondeo kombi na tablicach DW, ktorzy gdzies tam byli ale nikt ich nie widzial i nie wiadomo kto to byl - NIE LUBIE WAS! (jedyna poprawna odpowiedz brzmi: i nawzajem).

Trasy sa NIEPRAWDOPODOBNE - to po prostu trzeba przejechac. Jedynym zgrzytem jest wyjatkowo niepozytywny asfaltowy podjazd i niebieska petla, ktora to nie moze sie zdecydowac czy prowadzi w gore czy w dol i tak naprawde nie daje za duzo frajdy, Natomiast wszystkie trasy czerwone i czarne sa BOSKO-MEGA-MIODNE i z cala odpowiedzialnoscia twierdze, ze sa MUST BE w kalendarzu kazdego posiadacza roweru gorskiego.

Rzeklem

Majkel

Napisano

a więc zacznijmy od tego:

DSCF2379.JPG?gl=PL

jak widać "zaciesz" jest;) ogólnie wypad jak najbardziej udany, pogoda dopisała. Od ostatniej mojej wizyty na singlach (jakieś półtora roku temu) pozmieniało się tam całkiem sporo, oczywiście na plus. Są wytyczone różne pętle, o różnych stopniach trudności. Jedna lub dwie są po stronie polskiej, niestety brakło nam czasu na ich eksplorację.

Poniżej link do śladu gps:

http://www.endomondo.com/workouts/54757247

Pozdrawiam i do następnego!

Napisano

Za brak autoryzacji zdjecia dostaniesz buzi albo po buzi - zalezy co bedzie powodowalo u Ciebie wieksza gesia skorke i odruch wymiotny :) Swoja droga nie wiem czyja to szpetna facjata ale fizjonomia zdecydowanie niewyjsciowa a spojrzenie buraczano-mongoloidalne - bez watpienia to jakis lokalny troglodyta i straceniec.

Hang`em high.

Gość lukasz
Napisano

Za brak autoryzacji zdjecia dostaniesz buzi albo po buzi - zalezy co bedzie powodowalo u Ciebie wieksza gesia skorke i odruch wymiotny :) Swoja droga nie wiem czyja to szpetna facjata ale fizjonomia zdecydowanie niewyjsciowa a spojrzenie buraczano-mongoloidalne - bez watpienia to jakis lokalny troglodyta i straceniec.

Hang`em high.

Siema , mam do was pytanie wybratem sie na tego singla pod smyrkiem bez żadnej mapy i niewime czy przejechałem cały ten odcienek czy tylko połowe zacząłem jechać w świeradowie zjechałem na czeską stronę i w pewnym momencie z asfaltowej drogi w dół wbilem sie na singla cudem >d i jechałem najpierw do jednej stacji i gdzie stała jakas buda z jedzeniem i potem nieco niżej druga tam odbiłem do góry i singlem zjechałem prawie od świeradowa i chciałe was zapytać czy to cała trasa czy tylko jej kawałek? macie jakąś mape? pozdrawiam

Gość lukas
Napisano

Super! Właśnie o coś takiego mi chodziło spenetruje dokładnie te tereny<D pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...