Pavlito Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Nie wiem co powiedzieć, na usta sunie się tylko jedno: "ŚWIRY!". Kto nie obejrzał traileru: rowerzyści przejeżdżający przez skrzyżowania na czerwonych światłach, przejeżdżanie pomiędzy samochodami- jadącymi z naprzeciwka także- i generalne igranie z losem. Może ktoś widział gdzieś pełną wersję?
ikavior Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Nie wiem co powiedzieć, na usta sunie się tylko jedno: "ŚWIRY!". Kto nie obejrzał traileru: rowerzyści przejeżdżający przez skrzyżowania na czerwonych światłach, przejeżdżanie pomiędzy samochodami- jadącymi z naprzeciwka także- i generalne igranie z losem. Może ktoś widział gdzieś pełną wersję? Jest torrent na demonoid . ph Pozdrawiam, K.
Pavlito Napisano 7 Maja 2012 Autor Napisano 7 Maja 2012 Jest torrent na demonoid . ph Pozdrawiam, K. Źle się wyraziłem, chodziło mi o to, czy ktoś już widział ten film w pełnej wersji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.