Tomek21001 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 "Rzeżbę" rowerową w Uckeritz widziało pewnie wielu z nas.Wczoraj trafiłem tam niezły cukierek. Niby kryzys,a ciągle mozna trafić okazję z "wystawki"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 czy ja dobrze rozumiem ze ktos to wywalił ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Też mi się tak własnie wydaje, coś to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ależ żadna ściema, toż to Orbea Alma S30 z 2011 roku. Nawet wiem kto był* jej właścicielem Tomek21001[/b]' timestamp='1322517608' post='967678']Dzięki za wszystkie podpowiedzi.Rower zaparkowany. http://www.orbea.com...specificaciones Nie znalazł sie w zestawieniu (pomimo pasującej geo,pięknego designu i deklarowanej gwarancji na ramę) ze wzgledu na abstrakcyjną cenę. Ale w cenie Hai........ Ps. Podziękowania dla usera z forum : frezer4321 (Gdynia) za zorganizowanie zakupu modelu 2011 z oficjalnej dystrybucji, z rabatem ca.30%,rower w trzy doby od podjęcia decyzji. A teraz pośmiejmy się, dopóki żaden mod tematu nie wyrzuci na... (werble) śmietnik. *bo chyba w śmieciach nie grzebałeś, żeby ją z powrotem wyjąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Fail! Ja na początku serio myślałem, że ktoś to tam zostawił. <głupek> ze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Co jak co ale tą Orbeę ( dobrze napisałem ?) to bym sobie wzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Orbea wygląda na celowo dołożoną do zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.