Grand231 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam mam problem z moją korbą Aerozine tzn nie mogę pozbyć się luzu na lewym ramieniu. Problem pojawił się gdy oryginalna śruba montażowa pękła, trzeba było ją zastąpić czymś innym niestety nie da się wyregulować nacisku i luz likwiduje się tylko przy mocnym docisku powodującym jednocześnie mocny docisk na łożyska zewnętrzne. Chciałbym się was spytać czy istnieje może jakaś substancja pokroju kleju montażowego usztywniająca mocowanie jednocześnie nie sklejając ramienia z osią?. Jak rozwiązać ten problem ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jaką masz korbę ? (Model) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Korba jest taka http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/2453/aerozine-titanium-x12-sl-a3-735g.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Czym zastąpiłeś tę śrubę mocującą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 no właśnie dobre pytanie , jeśli nie s serii tej korby to pewnie dla tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miller Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Spróbuj napisać do Extremebike są dystrybutorem powinni mieć te śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.