Skocz do zawartości

[buty] wiosna sie zbliza....

papanf

Rekomendowane odpowiedzi

kuba 666 : widzialem te converse'y w sklepie.

przymierzalem sie do nich "internetowo" ale okazalo sie ze maja

beznadziejna, biala podeszwe...

mhm to dziwne ze mowicie w te puma to dresiki nosza

ja ani jednego dresa w tym nie widzialem :D

ja na razie chodze w butach Lesty (jedna z lepszych polskich firm).

http://www.lesta.pl/buty/3210b.jpg (w rzeczywistosci wygladaja lepiej... znacznie :glare: )

całkiem wygodne do chodzenia. i mam calkowita pewnosc ze zaden dres takich nie zalozy :P:D .

ale teraz szukam czegos, co nadawalo by sie tez do biegania :)

pozdro

Coś koło 370-400zł dałem na jesieni w centrum Wawy. To i tak niewiele w porównaniu do podobnych butów Salomona.

Wcale nie aż tak dużo Salomony w porównaniu do Adidasów kosztują, tym bardziej ze zimą ostre promocje były (kupiłem zimówki za 250 zł). Zresztą to i tak jedna firma jest :).

Na Gore-Texie? Jak tak to gratuluje zakupu, niestety w Wawie jak już były promocje to na małe numery.

Membrany nie mają bo mi niepotrzebna jest (i tak są nieprzemakalne). Te z Gore-texem były po 300 zł czyli w sumie niewiele więcej. A numer mam 46 więc raczej nie mały :033:.

Mialem m.in. 3 pokolenia GALAXY Adidasa, do tego jakies Pumy i Adika dzinsowe(swoja droga super wygodne ale super nietrwale). Buty mi sie pala na nogach. Raz kupilem tansze buty noname ktore mialy wytrzymac jedyne 2miesiace bo akurat krucho bylo z kasiora. Okazalo sie ze po dwoch miechach buty ulegly samoistnej utylizacji.

Teraz mam NewBalance M630GG i powiedzialem ze juz leje na adiki i inne wynalazki. Jezdze w nich na rowerze, biegam (przeznaczenie to typowe crossowe biegowki), gram na trawce i na hali. Jedyny uszczerbek to wytarcie we wnetrzu buta na piecie, no ale jak sie nie chce rozsznurowac to tak bywa.

Nie wiem czy wszyscy slyszeli ale Rebook juz nie robi butow jako samodzielna firma. Zostali w 2004 wykupieni przez firme niejakiego Adiego Dieslera(ADIDAS).

Co do trwalych butow to zdecydowanie Reebok. Nosilem buty Adidas - trwale, New Balance - tez dobre, Nike - porazka, Converse - po pol roku nic z nich nie zostalo. Teraz mam takie - Reebok Rim brakeer, wczesniej mialem takie - Reebok Dream Up i powiem ze te Dream Up to najlepsze buty jakie kiedykolwiek mialem. Przetrwaly caly rok. Podkreslam, ze to buty na sale :)

Ja polecam reeboki http://www.allegro.pl/item94420106_reebok_...tis_okazja.html , nie wiem czy to juz nowa kolekcja ja mam wrecz identyczne z kolekcji z zeszlego roku i sprawuja sie swietnie. Bardzo lekkie, mieciutka podeszwa. Nie rozklejaja sie ani nic, wogole sie dziwie ze masz taka zla opinie o reeboku ja praktycznie kupuje tylko reeboki ale skorkopodobne zawsze w kolorze czarnym i nigdy nie mialem problemu, inna sprawa ze sa to zwykle modele topowe typu iverson czy z kolekcji dmx. Wiem tez co mowie bo raz kupilem nike i juz tego nigdy nie zrobie zeby buty sie roklejaly po paru msc uzytkowania to sa jaja a uzywalem ich jak drugiej pary butow, wiec za wiele to one ze mna nie przeszly. A polecam jednakowoz kupowac buty w sklepie szczegolnie na jakichs promocjach bo wtedy zamiast 350 kupi sie je za 240-250 czyli wyjdzie jak na allegro a reebok teraz chyba na wszystkie buty daje 2 lata gwarancji, przynajmniej ja jak kupowalem w maju to tak dostalem czym bylem zdzwiony bo zawsze byl rok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...