Skocz do zawartości

[buty] wiosna sie zbliza....

papanf

Rekomendowane odpowiedzi

wiosna sie zbliza (chociaz na wschodzie bardzo powoli, a wiecie czemu? bo wiosna szla przez zachod i przez warszawe, a na pradze ja drechy dopadly i pobily, dlatego nie ma wiosny na wschodzie ;/ )

no i ja nie mam butow, noga troche urosla:P

do WAs teraz takie durne pytanie, bo nie mam sie kogo poradzic,

matka obrazona, dziewczyna na wyjezdzie ... :)

mam pewna kwote na buty (do chodzenia) max stawka jaka moglbym na ten cel przeznaczyc to 220 zl.

czy macie jakies propozycje?

Dawajcie linki butow jakie Wam sie podobaja ,lub jakie macie.

komentarze co do butow mile widziane :)

i tu moj pierwszy kandydat:

- puma cat ferrari (cena sklepowa 420 zl, cena na allegro -180-220zl) skorzane, czarne buty z podeszwa

antyposlizgowa syngowane marka ferrari.

http://www.allegro.pl/item91516387__puma_f...ylko_219zl.html

czy ktos mial stycznosc z tymi butami na "realu" ?

proponuje aby jakies tematy o butach na codzien podczepiac tutaj ;)

Moj kolega je sprzedaje po 170zl

Brat sie przymierzal do nich ale jak je zobaczyl to stwierdzil ze z lekka podrobki i slabo wykonane (mowie o tamtym modelu ) Zwracaj uwage na znaczek pumy z tylu na piecie zeby byl :D jak niema znaczy ze podroba z tego co teraz patrze w operze na stronki pootwierane to brat patrzy na http://www.allegro.pl/item91628574_adidas_...43_i_inne_.html Wygladaja niezle moze i ci sie spodobaja

Z wiosna byc moze spotkamy sie na trasie :) czekam na lepsza pogode

Pozdrawiam

ja widzialem takie buty, czerwone i -wybacz- rzygac mi sie chce jak je widze. ale nie z powodu ich wygladu, tylko t powodu ich posiadacza.

a bucik wyglada niezle, troche zalatuje szpanem ale to ostatnio... modne :rolleyes2:

ok, nie slucham mnie, ja mam zawsze odmienny gust.

p.s. a moze zacznij chodzic w butach spd? :D (zart)

co do koloru czerwonego.- mi sie ten kolor jak najbardziej

nie podoba :P lubie buty w "normalnych" kolorach,

a nie w krzykliwych....

te pumy,co dalem do nich linka maja znaczek na piecie.

Teru, dzieki za linka :D

no i rowniez czekam wiosny, ale aby posmigac na roweru to musze doczekac 29 kwietnia czy jaki to dzien...tak aby byc juz po egzaminach i sie zdrowo

opier**** :D

czekam na dalsze :) posty

serdecznie pozdrawiam

aha a propos szpanu :D

szczerze mowiac nigdy w doborze ubran czy tez jakiejkolwiek innej rzeczy nie kierowalem sie szpanem

i checia zaimponowania innym. gowno mnie obchodzi to co sobie pomysla innych, np o moich butach,

kupuje to w czym czuje sie dobrze i to co mi sie podoba. jakos w stylu nie staram sie nasladowac nikogo....

mam takie wrazenie ze czasami po prostu "czuje" co jest teraz "modne" ale nieczesto podazam za tym glosem :D

aha a propos szpanu :)

szczerze mowiac nigdy w doborze ubran czy tez jakiejkolwiek innej rzeczy nie kierowalem sie szpanem

i checia zaimponowania innym. gowno mnie obchodzi to co sobie pomysla innych, np o moich butach,

kupuje to w czym czuje sie dobrze i to co mi sie podoba. jakos w stylu nie staram sie nasladowac nikogo....

mam takie wrazenie ze czasami po prostu "czuje" co jest teraz "modne" ale nieczesto podazam za tym glosem :)

no i prawidlowo :D tylko ja czasem lubie sie z tego wylamac;]

Może glany kup sobie? :D

gdybym nie szukal obuwia sportowego (czyt. do biegania) to moze bym sie zastanowil ;]

Te są fajne, właśnie czegoś takiego szukam, prosto wyglądające, z wąską i płaską podeszwą, żeby dobrze leżały na pedałach i zapewniały odpowiednie "czucie". Teraz często jezdze w trampkach za 15 zł, spisują się nieźle, ale szukam czegoś odpowiedniejszego ;)

A odnośnie tych ferrari... połowa dresików z osiedli takie nosi, a druga połowa chciała by nosić ;)

takie konkretne z amorkami?;)

nu kojarze, kojarze- zaloga z klatki obok takie ma zakupione:P

mi sie wlasnie martensy pekly:( ale juz niedlugo, to dochodze, a potem trampowy sezon czas zaczac:D

na przejsciowo wlasnie zakupilem oldskulowe cichobiegi:

http://www.ftkonline.com/files/t_16255.jpg

dzis je rozdziewiczylem i wygodnie mi:)

a martensow juz nigdy nie kupie- zrazilem sie. poprzednie wytrzymaly mi 3 lata, a ostatnie dobily sie po roku. jak na buty za prawie 400 zet to deczko za krotko.

Ale te buty muszą być na taki styl, jak tutaj pokazałeś?

Ja mam takie buciki, czyli krój klasyczny: http://www.allegro.pl/item92555108_duze_re..._us14_cm32.html

No i polecam Rebboka, bo na razie jedyna marka prócz Sprandi, która u mnie wytrzymała dłużej niż 1rok :( Adidasy i Nike poszły na śmietnik :)

ja chwale sobie adidasa... nike to rzeczywiście sh*t... po niecałym roku, buty ze skóry wyglądają jak kapcie... ja sie zastanawiam nad tymi ADIDAS TUSCANY GOODYEAR, ale czy to aby na pewno orginał :?: Ktoś kupował już u tego sprzedawcy :?: No i jak jest z wytrzymałością :?? Poszukuje butów do chodzenia, tylko i wyłącznie do chodzenia...

u mnie reeboki dlugo nie potrzymaly oj nie... reebok to szit

najtrwalsze buty to puma z tego co wiem.

jeszcze nie znam nikogo komu by sie rozkleily etc.

wiem to rowniez z wlasnego przykladu.

nike nie mialem jeszcze takze nie wiem....

Poszukuje butów do chodzenia, tylko i wyłącznie do chodzenia...

...to tak jak ja :mellow:

W obuwiu stawiam na klasykę ,dlatego ja kupiłbym ADIDAS KICK ,lecz nie każdemu taki oldschoolowy styl się podoba. Oryginalnych ,adasi (jeszcze tych z koniczynką) i klasycznymi paskami z boku ,nie zamieniłbym na żadne inne. Te modele są tak uniwersalne ,pasują prawie do wszystkiego...ponadczasowe :mellow:

W obuwiu stawiam na klasykę ,dlatego ja kupiłbym ADIDAS KICK ,lecz nie każdemu taki oldschoolowy styl się podoba. Oryginalnych ,adasi (jeszcze tych z koniczynką) i klasycznymi paskami z boku ,nie zamieniłbym na żadne inne. Te modele są tak uniwersalne ,pasują prawie do wszystkiego...ponadczasowe

tak jest:) identiko jak moje, tylko kolor minimalnie sie rozni. swoj zawodnik:)

(ja za trampki nie dalbym 100 zl :/ )

tez tak kiedys myslalem. do czasu, kiedy sie przelamalem i zakupilem pierwsze conversy. wygodne sa kosmicznie- w zyciu nie mialem wygodniejszych butow. aktualnie mecze 3 pare. ich wyzszosc polega na tym, ze maja gruba podeszwe (porownywalna do adidaskow lekkich)- chodzi sie konkretnie. zero obtarc, odparzen, po prostu bajka. i wytrzymuja bardzo dlugo. ja buty zuzywam bardzo szybko, a consy 1,5 roku wyrzymuja lekko. polecam zdecydowanie:D

A to ciekawy temat sie zrobił... Bo mi to akurat się rozlatują buciki nike skóra sie zaczęła siepać już po 3 miechach i po 8 miechach czubki się odkleiły... Kurde taka firma i cena... a buty do dupy :angry:

Chyba czas na nowe ;)

Mi się podoba coś w tym stylu: bucik

Ja jestem za noszeniem trampek :) Glany też są spoko <_< ale mi chodzi raczej o wygodę i jeszcze jazdę na rowerku <_<

PS: pumy ferrari też kojarzą mi się z dresikiem :twisted: odradzam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...