papanf Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 wiosna sie zbliza (chociaz na wschodzie bardzo powoli, a wiecie czemu? bo wiosna szla przez zachod i przez warszawe, a na pradze ja drechy dopadly i pobily, dlatego nie ma wiosny na wschodzie ;/ ) no i ja nie mam butow, noga troche urosla:P do WAs teraz takie durne pytanie, bo nie mam sie kogo poradzic, matka obrazona, dziewczyna na wyjezdzie ... mam pewna kwote na buty (do chodzenia) max stawka jaka moglbym na ten cel przeznaczyc to 220 zl. czy macie jakies propozycje? Dawajcie linki butow jakie Wam sie podobaja ,lub jakie macie. komentarze co do butow mile widziane i tu moj pierwszy kandydat: - puma cat ferrari (cena sklepowa 420 zl, cena na allegro -180-220zl) skorzane, czarne buty z podeszwa antyposlizgowa syngowane marka ferrari. http://www.allegro.pl/item91516387__puma_f...ylko_219zl.html czy ktos mial stycznosc z tymi butami na "realu" ? proponuje aby jakies tematy o butach na codzien podczepiac tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teru Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Moj kolega je sprzedaje po 170zl Brat sie przymierzal do nich ale jak je zobaczyl to stwierdzil ze z lekka podrobki i slabo wykonane (mowie o tamtym modelu ) Zwracaj uwage na znaczek pumy z tylu na piecie zeby byl jak niema znaczy ze podroba z tego co teraz patrze w operze na stronki pootwierane to brat patrzy na http://www.allegro.pl/item91628574_adidas_...43_i_inne_.html Wygladaja niezle moze i ci sie spodobaja Z wiosna byc moze spotkamy sie na trasie czekam na lepsza pogode Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ja widzialem takie buty, czerwone i -wybacz- rzygac mi sie chce jak je widze. ale nie z powodu ich wygladu, tylko t powodu ich posiadacza. a bucik wyglada niezle, troche zalatuje szpanem ale to ostatnio... modne :rolleyes2: ok, nie slucham mnie, ja mam zawsze odmienny gust. p.s. a moze zacznij chodzic w butach spd? (zart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 co do koloru czerwonego.- mi sie ten kolor jak najbardziej nie podoba lubie buty w "normalnych" kolorach, a nie w krzykliwych.... te pumy,co dalem do nich linka maja znaczek na piecie. Teru, dzieki za linka no i rowniez czekam wiosny, ale aby posmigac na roweru to musze doczekac 29 kwietnia czy jaki to dzien...tak aby byc juz po egzaminach i sie zdrowo opier**** czekam na dalsze posty serdecznie pozdrawiam aha a propos szpanu szczerze mowiac nigdy w doborze ubran czy tez jakiejkolwiek innej rzeczy nie kierowalem sie szpanem i checia zaimponowania innym. gowno mnie obchodzi to co sobie pomysla innych, np o moich butach, kupuje to w czym czuje sie dobrze i to co mi sie podoba. jakos w stylu nie staram sie nasladowac nikogo.... mam takie wrazenie ze czasami po prostu "czuje" co jest teraz "modne" ale nieczesto podazam za tym glosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Może glany kup sobie? Ja prawie cały rok chodzę glanach i nie narzekam Na rowerku w nich oczywiście nie jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 oj oj nieeeee glany mialem ,mialem..... latem nogi niemilosiernie mnie piekly, a i tez np. na wakacje ich zabrac z soba nie moglem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 aha a propos szpanu szczerze mowiac nigdy w doborze ubran czy tez jakiejkolwiek innej rzeczy nie kierowalem sie szpanem i checia zaimponowania innym. gowno mnie obchodzi to co sobie pomysla innych, np o moich butach, kupuje to w czym czuje sie dobrze i to co mi sie podoba. jakos w stylu nie staram sie nasladowac nikogo.... mam takie wrazenie ze czasami po prostu "czuje" co jest teraz "modne" ale nieczesto podazam za tym glosem no i prawidlowo tylko ja czasem lubie sie z tego wylamac;] Może glany kup sobie? gdybym nie szukal obuwia sportowego (czyt. do biegania) to moze bym sie zastanowil ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 aj aj ajajajaja przypomnialo sie jak mnie moje glany obcieraly... ajajajajajaja ale chodzilem twardo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item91628574_adidas_...43_i_inne_.html Te są fajne, właśnie czegoś takiego szukam, prosto wyglądające, z wąską i płaską podeszwą, żeby dobrze leżały na pedałach i zapewniały odpowiednie "czucie". Teraz często jezdze w trampkach za 15 zł, spisują się nieźle, ale szukam czegoś odpowiedniejszego A odnośnie tych ferrari... połowa dresików z osiedli takie nosi, a druga połowa chciała by nosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 to jakis dziwnych dresow macie, u mnie dresy nosza nike shox albo jakies inne wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 takie konkretne z amorkami? nu kojarze, kojarze- zaloga z klatki obok takie ma zakupione:P mi sie wlasnie martensy pekly:( ale juz niedlugo, to dochodze, a potem trampowy sezon czas zaczac:D na przejsciowo wlasnie zakupilem oldskulowe cichobiegi: http://www.ftkonline.com/files/t_16255.jpg dzis je rozdziewiczylem i wygodnie mi:) a martensow juz nigdy nie kupie- zrazilem sie. poprzednie wytrzymaly mi 3 lata, a ostatnie dobily sie po roku. jak na buty za prawie 400 zet to deczko za krotko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ale te buty muszą być na taki styl, jak tutaj pokazałeś? Ja mam takie buciki, czyli krój klasyczny: http://www.allegro.pl/item92555108_duze_re..._us14_cm32.html No i polecam Rebboka, bo na razie jedyna marka prócz Sprandi, która u mnie wytrzymała dłużej niż 1rok Adidasy i Nike poszły na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 ja chwale sobie adidasa... nike to rzeczywiście sh*t... po niecałym roku, buty ze skóry wyglądają jak kapcie... ja sie zastanawiam nad tymi ADIDAS TUSCANY GOODYEAR, ale czy to aby na pewno orginał :?: Ktoś kupował już u tego sprzedawcy :?: No i jak jest z wytrzymałością :?? Poszukuje butów do chodzenia, tylko i wyłącznie do chodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 u mnie reeboki dlugo nie potrzymaly oj nie... reebok to szit najtrwalsze buty to puma z tego co wiem. jeszcze nie znam nikogo komu by sie rozkleily etc. wiem to rowniez z wlasnego przykladu. nike nie mialem jeszcze takze nie wiem.... Poszukuje butów do chodzenia, tylko i wyłącznie do chodzenia... ...to tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 W obuwiu stawiam na klasykę ,dlatego ja kupiłbym ADIDAS KICK ,lecz nie każdemu taki oldschoolowy styl się podoba. Oryginalnych ,adasi (jeszcze tych z koniczynką) i klasycznymi paskami z boku ,nie zamieniłbym na żadne inne. Te modele są tak uniwersalne ,pasują prawie do wszystkiego...ponadczasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja teraz chodzę w takich: http://allegro.pl/item91948923_nike_overpl...any_od_top.html Polecam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 W obuwiu stawiam na klasykę ,dlatego ja kupiłbym ADIDAS KICK ,lecz nie każdemu taki oldschoolowy styl się podoba. Oryginalnych ,adasi (jeszcze tych z koniczynką) i klasycznymi paskami z boku ,nie zamieniłbym na żadne inne. Te modele są tak uniwersalne ,pasują prawie do wszystkiego...ponadczasowe tak jest:) identiko jak moje, tylko kolor minimalnie sie rozni. swoj zawodnik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 hehe, bardzo fajne te adidasy kocham oldschool edit: tak sobie przegladam teraz allegro i znalazlem http://allegro.pl/item91946751_adidas_adi_...lka_gratis.html podobaja mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 oldschoolowe Adidasy z klasycznymi paskami to jest to nadadzą się do wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Fajne te Adasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 true true Spider. jeszcze adidas rekord i rio grande w tym stylu mozna dorzucic. mi sie strasznie spodobaly. wygodne i mie sie widza- nic wiecej nie trzeba. jak robi sie cieplej, chodze jeszcze w trapkach converse. aktualnie mecze granatowe: trampy- moja milosc:D to dopiero jest oldschool:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 heheheeheh to poleciales (ja za trampki nie dalbym 100 zl :/ ) ale fajne fajne... łold skul pelna geba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 (ja za trampki nie dalbym 100 zl :/ ) tez tak kiedys myslalem. do czasu, kiedy sie przelamalem i zakupilem pierwsze conversy. wygodne sa kosmicznie- w zyciu nie mialem wygodniejszych butow. aktualnie mecze 3 pare. ich wyzszosc polega na tym, ze maja gruba podeszwe (porownywalna do adidaskow lekkich)- chodzi sie konkretnie. zero obtarc, odparzen, po prostu bajka. i wytrzymuja bardzo dlugo. ja buty zuzywam bardzo szybko, a consy 1,5 roku wyrzymuja lekko. polecam zdecydowanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jesli chodzi o trwalosc butow- odradzAM marke reebok ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubek Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A to ciekawy temat sie zrobił... Bo mi to akurat się rozlatują buciki nike skóra sie zaczęła siepać już po 3 miechach i po 8 miechach czubki się odkleiły... Kurde taka firma i cena... a buty do dupy :angry: Chyba czas na nowe Mi się podoba coś w tym stylu: bucik Ja jestem za noszeniem trampek Glany też są spoko ale mi chodzi raczej o wygodę i jeszcze jazdę na rowerku PS: pumy ferrari też kojarzą mi się z dresikiem :twisted: odradzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.