micropoint Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Jak w temacie. Ostrzegam - trochę krwi widać http://www.liveleak.com/view?i=7b7_1336364506 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Masakra Aućć. nie chciałbym, tak mieć. Na kompie to widze, a mnie już boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuiTam Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Avid, Formula ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 market ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk2312PL Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Aż mnie ciarki przeszły Lepiej w noge niż inny narząd wewnętrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuiTam Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nie jest łatwo wbić takie coś w nogę. Musiała być niezła prędkość i siła. A co do bólu to niekoniecznie musiało bardzo boleć.. Z pewnością złamanie, albo nawet zwichnięcie bardziej boli. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Froop Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jassny gwint, niby mała dziurka a czuć ją na własnej skórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwa Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ostro musiała zasuwać. nigdy takiego czegoś nie widziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rero Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Własnie, to musiałą być prędkość. Ałł. od teraz ograniczam się do przepisó drogowych na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Demontujemy hamulce i problem znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Najlepiej pozostać, w latach 90. Jak hamulce były w korbie . Nic się nie wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Masakra.. Mocna gleba musiała być. Aż mnie nogi zabolały :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 fake: - brak krwi na początku, później jakaś blada i to niewiele - brak opuchlizny - kształt rany, jakby klamka w niej ze 2 tygodnie siedziała - zaklejają nie szyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrazyAsTuck Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 fake: - brak krwi na początku, później jakaś blada i to niewiele - brak opuchlizny - kształt rany, jakby klamka w niej ze 2 tygodnie siedziała - zaklejają nie szyją Żaden fake! - jeżeli klamka jest obła, to jest duże prawdopodobieństwo, że nie dojdzie do uszkodzenia naczyń krwionośnych nawet przy dużym impakcie; poza tym to jest udo więc objętość mięśnia robi swoje... (amortyzacja i izolacja); - nie ma krwawienia - nie ma opuchlizny; - he he - naprawdę tak ta rana wygląda? - a po co szyć? Nie ma cięcia a tylko przekłucie, sama się ładnie zagoi (no dobra... to będzie prawie-ładnie... będzie blizna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A po za tym po co miał by ktoś robić fake skoro takie przypadki się zdążają, po prostu ktoś to nagrał i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Najlepiej pozostać, w latach 90. Jak hamulce były w korbie . Nic się nie wbije. W latach 90 królowały cantilevery, a pod koniec zaczęły się przebijać nowo powstałe v-brakei. Dla sprostowania nie ma hamulca w korbie.Jest hamulec w pieście i jest on uruchamiany korbą, ale nie jest to hamulec w korbie.Wynalazek ten zwie się torpedo. Co do filmu to wygląda to okropnie, ale czy aż tak bolało to nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 W latach 90 królowały cantilevery, a pod koniec zaczęły się przebijać nowo powstałe v-brakei. Dla sprostowania nie ma hamulca w korbie.Jest hamulec w pieście i jest on uruchamiany korbą, ale nie jest to hamulec w korbie.Wynalazek ten zwie się torpedo. To nie moje lata, więc strzelałem. Że to ten rocznik, a druga sprawa to się przejęzyczyłem. Dzięki, ze sprostowałes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter127 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Moja dziewczyna skończyła podobnie.. też 15 lat miała. Tylko że klamka nie została lecz zrobiła ogromną dziurę w udzie i szycie było. Ja niew eim jak to może przedziurawić skórę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keramp Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 W okolicach stanu wojennego miałem kraksę na rowerze. W zakręcie na czerwonym Wigry3, z zakupami na kierownicy poleciałem w krzaki. W krzakach stał słupek drogowy, taki betoniaczek. Trafiłem go kolanem. Krzaki były z kolcami, jeden wbił mi się w kolano. Pół roku przeleżałem łącznie w szpitalu. Na końcu geniusze w szpitalu w mym miasteczku chciały mi nogę amputować. Takie kurna ekspertu że na rtg mało co widzieli. Przekaz wyszarpany do innego szpitala, tam dwa miesiące z operacją kolana. Blizna po operacji tez zaklejona kawałkiem sztucznioka, bez szycia wielkości o średnicy około 3-4cm Miejsce tkliwe do dziś Kolec znaleźli i wyjęli, pokaz dla studentów hehe Ten film to nie jakiś przekręt. Naoglądam się w szpitalach różnych dziwnych przypadków, tak wśród pacjentów a tym bardziej wśród lekarzy Zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.