Oski88 Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Co sadzicie o tym rowerze? kupilem go ok.1msc temu za 1700zl i dodatkowo dostalem licznik kls. Mam maly problem z hmulcami , przedni piszcze jak hamamuje a tylni charczy. Rowerem zrobilm 651km
makluski Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Co sadzicie o tym rowerze? kupilem go ok.1msc temu za 1700zl i dodatkowo dostalem licznik kls. Mam maly problem z hmulcami , przedni piszcze jak hamamuje a tylni charczy. Rowerem zrobilm 651km I jak kolego sprawuje Ci się ten rowerek? Dziś oglądałem takiego vipera właśnie i zastanawiam się nad jego kupnem, a takiej samej cenie. Szukam opinie w necie ale jakoś ciężko znaleźć A jeżeli nawet znajduję jakieś porównania w sensie co kupić np. "kross vs kellys" to często gęsto ludzie są za krossem mimo że od wielu osób słuszałem że to gorsze bo polskie. To jak to z tym jest bo jestem w kropce..
Oski88 Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 I jak kolego sprawuje Ci się ten rowerek? Dziś oglądałem takiego vipera właśnie i zastanawiam się nad jego kupnem, a takiej samej cenie. Szukam opinie w necie ale jakoś ciężko znaleźć A jeżeli nawet znajduję jakieś porównania w sensie co kupić np. "kross vs kellys" to często gęsto ludzie są za krossem mimo że od wielu osób słuszałem że to gorsze bo polskie. To jak to z tym jest bo jestem w kropce.. Powiem ci ze ja wybralem tego poniewaz mialem okazje siedziec i przejechać sie na nich. Kellys spodobal mi sie bardziej ( ma deore) a reszta to pratktycznie wszystko to samo. Wiem ze ten kellys jest wygodny do jazdy , trasy po 60 km (taką zrobilem maxymalnie) nie mecza tak, poniewaz ma bardzo wygodne siodelko. POLECAM Ps. Jak do tej poey nic mi sie w nim nie stalo, tylko mam maly problem z tarczowkami po przebiegu 850km, w moich postach mozesz zobaczyc o co chodzi.
Wilku94 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Hej ja mam ten rower już od marca jest super mi też piszcza hamulce ale nie a się czym przejmować.Rower ostro dostaje ode mnie w dupe góry lasy torby błota panienka i nic mu się nie dzieje tyle co go czyzcze z piasku itd i łańcuch smaruje wymieniłem w nim tylko pedały a więc gorąco polecam ten rower jak na tą cenę to dobry osprzet .sory za błędy ale na komórce pisze lepszy kellys niż kross jechalem na krosie po górach to gorzej sie jezdzi wydaje się jakby rama miała peknac ;D ja kelysa za 1300 nowego kupiłem
Oski88 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 Hej ja mam ten rower już od marca jest super mi też piszcza hamulce ale nie a się czym przejmować.Rower ostro dostaje ode mnie w dupe góry lasy torby błota panienka i nic mu się nie dzieje tyle co go czyzcze z piasku itd i łańcuch smaruje wymieniłem w nim tylko pedały a więc gorąco polecam ten rower jak na tą cenę to dobry osprzet .sory za błędy ale na komórce pisze lepszy kellys niż kross jechalem na krosie po górach to gorzej sie jezdzi wydaje się jakby rama miała peknac ;D ja kelysa za 1300 nowego kupiłem a jakiego kellysa kupiles? Bo 1300zl to dosyc malo wiec chyba vipera 2.0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.