MATIS Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Czołem, Sorka, jeśli piszę coś, o czym gdzieś już było, ale jak widać obok, jestem ŚWIEŻAK - pytanie: czy jest gdzieś miejsce na forum, albo znacie miejsce w necie, służące wymianie poslkich szlaków rowerowych (najchętniej w terenie) zapisanych jako tracki na Garmina? Sporo jest tego w Austrii i Niemczech - są trasy do ściągnięcia albo gratis, albo (jeśli fajne, prywatne) za niewielką opłatą - po parę centów za km, ale takich tras po Polsce nie znalazłem, a szkoda, bo jak człowiek wybiera się na drugi koniec ojczyzny, żeby 2 dni polatać w terenie to lepiej jest wiedzieć dokąd jechać. Z góry dzięki za cenne uwagi. Pozdro matis
keramp Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Serio nie możesz śladów znaleźć w necie uuuu fiu fiu Ja ci podpowiem jeden zbiornik bikemap.net Jest tego trochę w sieci. Jednak jeśli chcesz sam sobie wyznaczyć szlak(co polecam) a jedynie podeprzeć się wiadomościami z netu, to polecam dwa programy BaseCamp i MapSource. Oczywiście jeśli masz garniaka. Jak poniuchasz to i darmowe mapy znajdziesz. Gdybyś napisał w profilu skędyś jest to kto wie kto wie, bo SD to hmm można różnie sobie tłumaczyć Zdrówka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.