CoNie Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Dzień dobry jestem tutaj nowy. Mam 23 lata 188 wzrostu i normalną wage 75kg. Byłem oglądałem jeździłem po placu. Rowerek mi przypadł do gustu lecz osprzęt nie jest zbyt wysokiej klasy. Czy nie zamęcze go za szybko. Czy warto w niego później inwestować czy nawet rama nie da rady. Sprzedawca namawiał mnie do tego Treka bo nowy model i koła takie duże wiadomo w sklepie nie doradza:) Coś do 2500zł byłoby odpowiednią ceną tylko co. Tematów przeczytałem wiele, ale ani cube ani specialized nie przypadł mi do gustu. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Obes Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Ale to jest dziadostwo, w sensie osprzęt jak z roweru komunijnego, nawet dziadowski amortyzator będzie trudno zmienić na jakiś lepszy ponieważ ma budowę zaprojektowaną specjalnie dla tych modeli. Jeśli cię nie stać na lepiej wyposażonego Garego, to kup sobie Unibike : http://www.unibike.pl/evo29.html
CoNie Napisano 7 Maja 2012 Autor Napisano 7 Maja 2012 Dzięki za pomoc, tylko mam pewną niepewność co do tych hamulców hydraulicznych. Czy przy takiej cenie, nie będa sprawiały nadmiernych problemów?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.