zasada22 Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Od kilku dni przewalam te i inne fora, ale niestety stwierdzam, że nie dam rady w pojedynkę. Postanowiłem zakupić sobie rower, a że otrzymałem podpowiedź aby była to 'kolarzówka', tak właśnie ma być Nowe rowery sporo kosztują, a chciałbym zamknąć się w kwocie 1000zł. Grzebałem chwilę po allegro i znalazłem coś takiego: Rower Szosowy "TITAN EXCLUSIV" (2314512560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może ktoś z Was mógłby mi powiedzieć coś więcej na jego temat, może jakieś opinie, doświadczenia. Największą zaletą póki co jest fakt, że mam go pod nosem, w moim mieście Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
tuoomek Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Rowerek całkiem ładny, ale: 1. na aukcji nie ma żadnego opisu, w jakim sprzęt jest stanie - po zakupie może się okazać, że cały osprzęt test tak zużyty, że trzeba go od razu wymienić . A widać, że to dość stary model. 2. nie ma opisanych wymiarów ramy, jak również Twoich wymiarów, żeby można było coś ewentualnie doradzić. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.