Skocz do zawartości

[do 1000 zł] Rower, szosa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od kilku dni przewalam te i inne fora, ale niestety stwierdzam, że nie dam rady w pojedynkę. Postanowiłem zakupić sobie rower, a że otrzymałem podpowiedź aby była to 'kolarzówka', tak właśnie ma być :) Nowe rowery sporo kosztują, a chciałbym zamknąć się w kwocie 1000zł. Grzebałem chwilę po allegro i znalazłem coś takiego:

Rower Szosowy "TITAN EXCLUSIV" (2314512560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Może ktoś z Was mógłby mi powiedzieć coś więcej na jego temat, może jakieś opinie, doświadczenia. Największą zaletą póki co jest fakt, że mam go pod nosem, w moim mieście ;)

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

Napisano

Rowerek całkiem ładny, ale:

1. na aukcji nie ma żadnego opisu, w jakim sprzęt jest stanie - po zakupie może się okazać, że cały osprzęt test tak zużyty, że trzeba go od razu wymienić :voodoo: . A widać, że to dość stary model.

2. nie ma opisanych wymiarów ramy, jak również Twoich wymiarów, żeby można było coś ewentualnie doradzić.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...