Skocz do zawartości

[szosa] Sposób przewożenia laptopa

kazag

Rekomendowane odpowiedzi

Od półtora roku posiadam torbę marki Lowepro - znanej głównie z produkcji świetnych pokrowców/toreb/blecaków na lustrzanki. Konkretnie chodzi o model messenger factor. Świetna torba, pojemna, praktyczna, ze sporą liczbą kieszeni i przedziałem dla lapka. Z fajnego materiału - o ile nie leje jak z cebra, nie będzie przepuszczać wody do środka. Prosty i skuteczny system nośny, z dodatkowym zapięciem po drugiej stronie - zapobiega to zsuwaniu się torby na bok.

Jeżdżę z tą torbą na rowerze przez cały rok, nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Nie wiem za ile teraz stoi, ja kupiłem ją za 120 zł. Dopóki nie przewozisz czegoś cięższego niż 6 do 10 kilo, to jest wygodna i uniwersalna - wejdzie w nią naprawdę sporo. Powyżej tego ciężaru nie ma wyjścia - trzeba inwestować w plecak.

Przed jej kupnem porównywałem ją z produktami Crumplera - niestety, crumpler w polsce jest drogi, dizajnerski, mniej praktyczny - z lowepro przegrywa niestety.

• 2 miesiące temu...

są tańsze odpowiedniki toreb 'kurierskich'. Ja mam Campus Camden, kosztowała mnie 100zł, ma dodatkowy pasek, dzięki czemu się nie zsunie z pleców, wygodna, laptop 15.6 się mieści spokojnie.

Witajcie!

Mam pytanie do posiadaczy tych toreb Campusa.Może ktoś wie czy mieści się do nich laptop z monitorem 17"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...