Skocz do zawartości

[Wyprawa] Kraków-Morawy-Wiedeń Greenways

patrykpaliga

Rekomendowane odpowiedzi

Siema :)

W wakacje planujemy z kolegami przejechać na rowerze z Krakowa do Wiednia szlakiem Greenways. Problem jest taki ze w internecie nie ma w ogóle informacji na temat noclegów, czy chociażby polskich map, na których zaznaczona byłaby trasa, poza tym nie mogę się skontaktować z koordynatorami szlaku bo albo dostaje mejla zwrotnego, że moja wiadomość nie może zostać dostarczona albo podane numery telefonów są nieaktualne. Czasu coraz mniej a nie mamy żadnych konkretnych informacji, w związku z tym czy ktoś przejechał może tą trasę? Wie jaka jest sytuacja z noclegami( jakies pola namiotowe, schroniska) oraz czy mógłby polecić jakąś mapę?

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...

może z tego coś wykminicie :

http://www.forumrowerowe.org/topic/18244-wyprawa-krakow-wieden-szlak-greenways/

Szlak możecie wytyczyć sami na mapie. Co do map to jak najdokładniejsze. Geocenter ponoć są dobre. powinniście na mapie mieć zaznaczone noclegi i pola namiotowe ;) ew budżetowo spać na dziko ;D Popytajcie autora wątku który podałem, a może dowiecie się wszystkiego. Pozdrawiam i powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...