kajux15 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam! Mam zamiar kupić kask. Chciałem was zapytać czy ten jest dobry. http://allegro.pl/kask-downhill-full-face-czaszka-worker-2012-roz-l-i2306632892.html Jeżdżę DH, ale dopiero początki, więc jakoś tam nie szaleję. Piszcie czy opłaca mi się go brać i czy będzie odpowiedni. Proszę także o propozycje z waszej strony. Na kask mam jakieś 180 zł. Nie za dużo, ale myślę, że wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 W tej cenie nie znajdziesz porządnego kasku . Uzbieraj 450 złotych i w tej cenie zaczynają się porządne kaski . Mojemu kuzynowi który trenuje zawodowo Dh kask za 1000 złotych uratował życie . Warto jest mieć dobry kask , na tym nie wolno oszczędzać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajux15 Napisano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ale tak jak wspomniałem ja ,,zawodowo'' nie uprawiam DH, tylko zaczynam, więc nie dam za kask 500 zł bo nie posiadam. Myślę, że na początek kask z niższej półki mi wystarczy. Wiem, że kask jest bardzo ważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.