MokryxD Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Poszukuję jakiegoś sklepu we Wrocławiu, gdzie można kupić części nie drogo i z pomocą sprzedawcy. W Oleśnicy są ceny nawet, ale wybór znikomy. Potrzebuje siodełka, sztycy, zacisku sztycy i rękawiczek z palcami. Nie mam jakiś ograniczeń markami, więc jeśli ktoś może to proszę o poradę. Za wszystko chciałbym wydać nie więcej niż 100-130zł. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam MokryxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gugool Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Sport-profit bądź pro-bike z naciskiem na sport profit. W tym sklepie wydałem już sporo. Nie mam do tego sklepu żadnych zastrzeżeń. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Tylko Sport Profit (róg Reymonta i Kleczkowskiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dokładnie tak samo polecam Sport Profit. Są tam najniższe ceny w mieście a dla stałych klientów upusty;) , a dodatkowo sprzedadzą Ci to czego potrzebujesz , a nie jak to w Probike byle by zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dzięki koledzy za pomoc. W sobotę się wybieram, to wpadnę do Sport Profit; ale jeszcze po drodze muszę wstąpić do Decathlonu po okulary. Do tego siodełko i rękawiczki = koniec zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.