slawex17 Napisano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 To teraz mi powiedz ile za nie dałeś i gdzie kupiłeś Mam te same hamulce u siebie kupiłem na allegro, dałem za nie 40zł + 6zł przesyłka priorytetowa. teraz mam tzw. żylety , dobrze hamują, bez porównywalnie do wcześniejszego stanu. przed założeniem klocki zeszlifowałem papierem ściernym 800 i 400. teraz jedynie mam mały mankament, przy 1/2 naciśnięć klamki tarcza piszczy, myślę nad lepszym starciem klocków, czy to pomoże? przejechałem już jakieś 300/400 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Niekoniecznie. Nie robiłbym tego, szkoda klocków. Po prostu niektóre klocki w połączeniu z niektórymi tarczami piszczą. Tak samo jak większość połączeń wyje na mokro. Nie ma lekarstwa skutecznego w 100%. Innymi słowy; przyzwyczaj się, może przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomosz Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Przy zacisku masz regulacje srubka na maly imbusik, nia regulujesz odleglosc klocka od tarczy. Przybliz go. Plus dwie regulacje naciagu linki. Przy zacisku masz regulacje srubka na maly imbusik, nia regulujesz odleglosc klocka od tarczy. Przybliz go. Plus dwie regulacje naciagu linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 O co ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.