rozbujnik Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Zamierzam kupic do swojego roweru hamulce tarczowe deore m596. Zastanawiam sie jakie tarcze beda dla mnie odpowiednie. Waze +-80kg, a jezdze glownie po miescie i czasem jakies wypady do lasu itp,vale bez jakichs extremalnych zjazdow itp. Czy odpowiednia bedzie tarcza na przod 180mm, a na tyl 160mm? Jezeli tak, to jakie kupic, aby zbytnio nie przeplacac? Druga rzecz to adaptery. Mam rower schwinn mesa gs 2006, a amortyzator w nim to rock shoy judy 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tarcze 180 i 160 będą dobre. Kup tarcze magura lub shimano. Najlepiej kup pod hamulce Tarcze Shimano Deore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Prosze o skasowanie tego tematu, zaraz napisze nowy prawidlowo, bo lipnie korzysta sie z tego forum na smartfonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Czemu lipnie? Ja z mojego HTC nie narzekam, wszystko chodzi jak należy; ale troszkę wolniej jak na komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Czemu lipnie? Ja z mojego HTC nie narzekam, wszystko chodzi jak należy; ale troszkę wolniej jak na komputerze. Na moim Desire HD strona się po dwa razy przeładowuje, a jak pisałem post to samo mi się klepnęło, aby dodać nowy temat i stąd był niekompletny, a potem nie mogłem już edytować... Jakiej przeglądarki używasz? Niektóre inne fora jak się na nie wchodzi, to automatycznie przełączają szatę graficzną i cały interfejs pod telefon i wtedy się spoko korzysta, szkoda że tutaj tak nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Za dużo byś chciał I tak dobrze, że wogóle się otwiera na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Korzystam z przeglądarki Opera Mobile. Wszystko chodzi ładnie, nie narzekam. A jaką masz wersje Androida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 To forum obsługuje TapaTalk, jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Kadargo Ta aplikacja jest w Markecie za 9.90zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.