Skocz do zawartości

[Trasa] Trójmiasto - Ostrzyce

Przemoe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Planuję w wakacje pojechać z Rumi (obok Gdyni) do Ostrzyc rowerem. Czy istnieją jakieś trasy rowerowe tam prowadzące czy trzeba jechać tam tylko tak jak by się jechało samochodem ?

Czołem,

Właśnie w majowy weekend zrobiłem góralem tą traskę - tam: z Suchego Dworu przez Sopot, Osową, Chwaszczyno, Warzno, Przodkowo, Borowo, Somonino do Ostrzyc, a z powrotem od razu z Ostrzyc do Rumi (na wysokości Warzna kierujesz się na Chwarzno, a potem lasem do ul. Morskiej w Chylonii i dalej do Rumi). Tam wyszło 90km, a z powrotem 58km. Na moje oko to 40% las, 40% szutr i 20% asfalt. Jedzie się całkiem przyjemnie, mało ruchu, znam tą trasę na pamięć, mam ją na GPS'ie i mogę ją wrzucić na http://pl.wikiloc.com/wikiloc/home.do , o ile będziesz zainteresowany.

3mka

matis

Dzięki wielkie, to jak byś mógł wrzucić tą trasę na tę stronę co podałeś to byłbym ci wdzięczny : D Jednak dziś 90 km to za dużo jak na moje możliwości, ale w wakacje - czemu nie ? :P

Tu wrzuciłem trasę do Ostrzyc na wikiloc: Wikiloc - Suchy DwĂłr-Sopot-Ostrzyce-Rumia szlak - ĹwiÄty Jan, WojewĂłdztwo pomorskie (Rzeczpospolita Polska) - GPS track .Żeby ją ściągnąć musisz się tam zalogować, ale to banalnie proste. W tamtą stronę jechałem przez Sopot, więc w pewnym momencie trasa się rozgałęzia i dlatego wyszło razem onad 130km. Przejazd jest genealnie prosty, ani razu nie trzeba schodzić z roweru, ja zrobiłem tą krótszą, powrotnę wersję Ostrzyce-Rumia w 3:04 godz. Powodzenia.

3mka

matis

Tu wrzuciłem trasę do Ostrzyc na wikiloc: Wikiloc - Suchy DwĂłr-Sopot-Ostrzyce-Rumia szlak - ĹwiÄty Jan, WojewĂłdztwo pomorskie (Rzeczpospolita Polska) - GPS track .Żeby ją ściągnąć musisz się tam zalogować, ale to banalnie proste. W tamtą stronę jechałem przez Sopot, więc w pewnym momencie trasa się rozgałęzia i dlatego wyszło razem onad 130km. Przejazd jest genealnie prosty, ani razu nie trzeba schodzić z roweru, ja zrobiłem tą krótszą, powrotnę wersję Ostrzyce-Rumia w 3:04 godz. Powodzenia.

3mka

matis

Dzięki ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...