Przemoe Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam. Planuję w wakacje pojechać z Rumi (obok Gdyni) do Ostrzyc rowerem. Czy istnieją jakieś trasy rowerowe tam prowadzące czy trzeba jechać tam tylko tak jak by się jechało samochodem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATIS Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam. Planuję w wakacje pojechać z Rumi (obok Gdyni) do Ostrzyc rowerem. Czy istnieją jakieś trasy rowerowe tam prowadzące czy trzeba jechać tam tylko tak jak by się jechało samochodem ? Czołem, Właśnie w majowy weekend zrobiłem góralem tą traskę - tam: z Suchego Dworu przez Sopot, Osową, Chwaszczyno, Warzno, Przodkowo, Borowo, Somonino do Ostrzyc, a z powrotem od razu z Ostrzyc do Rumi (na wysokości Warzna kierujesz się na Chwarzno, a potem lasem do ul. Morskiej w Chylonii i dalej do Rumi). Tam wyszło 90km, a z powrotem 58km. Na moje oko to 40% las, 40% szutr i 20% asfalt. Jedzie się całkiem przyjemnie, mało ruchu, znam tą trasę na pamięć, mam ją na GPS'ie i mogę ją wrzucić na http://pl.wikiloc.com/wikiloc/home.do , o ile będziesz zainteresowany. 3mka matis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dzięki wielkie, to jak byś mógł wrzucić tą trasę na tę stronę co podałeś to byłbym ci wdzięczny : D Jednak dziś 90 km to za dużo jak na moje możliwości, ale w wakacje - czemu nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATIS Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dzięki wielkie, to jak byś mógł wrzucić tą trasę na tę stronę co podałeś to byłbym ci wdzięczny : D Jednak dziś 90 km to za dużo jak na moje możliwości, ale w wakacje - czemu nie ? Tu wrzuciłem trasę do Ostrzyc na wikiloc: Wikiloc - Suchy DwĂłr-Sopot-Ostrzyce-Rumia szlak - ĹwiÄty Jan, WojewĂłdztwo pomorskie (Rzeczpospolita Polska) - GPS track .Żeby ją ściągnąć musisz się tam zalogować, ale to banalnie proste. W tamtą stronę jechałem przez Sopot, więc w pewnym momencie trasa się rozgałęzia i dlatego wyszło razem onad 130km. Przejazd jest genealnie prosty, ani razu nie trzeba schodzić z roweru, ja zrobiłem tą krótszą, powrotnę wersję Ostrzyce-Rumia w 3:04 godz. Powodzenia. 3mka matis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Tu wrzuciłem trasę do Ostrzyc na wikiloc: Wikiloc - Suchy DwĂłr-Sopot-Ostrzyce-Rumia szlak - ĹwiÄty Jan, WojewĂłdztwo pomorskie (Rzeczpospolita Polska) - GPS track .Żeby ją ściągnąć musisz się tam zalogować, ale to banalnie proste. W tamtą stronę jechałem przez Sopot, więc w pewnym momencie trasa się rozgałęzia i dlatego wyszło razem onad 130km. Przejazd jest genealnie prosty, ani razu nie trzeba schodzić z roweru, ja zrobiłem tą krótszą, powrotnę wersję Ostrzyce-Rumia w 3:04 godz. Powodzenia. 3mka matis Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.