filipik Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Czy warto kupować ten rower? Rower Romet Orkan Kraków ⢠Tablica.pl romet orkan ew zastanawiam się nad tymi: Kolarka Kolarzowka 28 NIEMCY ostre 5 biegow KRAKOW (2322247224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROWER BAUER KOLARZ TURYSTYK 28" (2323371651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mam 183 cm wzrostu i 75 kg
Mr. Dry Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Link pierwszy nie działa. Ogłoszenie niedostępne. Przed chwilą patrzałem i jest jeden Orkan z Chorzowa za 270 i moim zdaniem to najlepsza opcja. http://tablica.pl/oferta/rower-orkan-firmy-romet-ID13Mgt.html#4f3f0233;r:;s: Wszystkie 3 i tak niewiele się różnią od siebie. Stal wodociągowa i tyle. Jeden ma hamulce bębnowe, o których na tym forum czytałem, że są do bani, drugi ma przerzutki Positron, które z kolei nie działają zbyt dobrze na wszystkich przełożeniach. Zawsze gdzieś coś chrobocze a w dodatku są na cięgno a nie na linkę i w razie W będzie problem bo czegoś takiego to jeszcze w sklepach nie widziałem.
marekw Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Miałem kiedyś orkana i pomimo bardzo niskie mojejj wagi rama się pogiela
Mr. Dry Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Pogiąłeś stal wodociągową? Sukces. Mnie się nie udało, a na swoim Orkanie jeździłem po lasach, z dzieciakiem w foteliku, bądź z sakwami. Koleżka ma teraz jednego, rower starszy niż on i też jest ok.
marekw Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Odbieram to raczej jako porażkę. Generalnie rower był traktowany jako trekingowy, koła też nie dawały rady - przynajmniej tylne, szczególnie przy dociążeniu sakwami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.