Pavlito Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Witajcie. Sięgając pamięcią kilka lat wstecz- może z 8/9- pamiętam jak mocno zafascynowani downhill'em i MTB z kumplem oglądaliśmy "Ride Guide" na Extreme Sports. Być może orientuje się ktoś, czy leci nadal owy program? Od siebie dodam ciekawostkę. Jak wiadomo są kanały poświęcone tylko piłce nożnej, sportom w "szerokim" rozumowaniu (mimo, że i tak przeważa tam potoczna "noga") i dzisiaj skacząc po kanałach natknąłem na coś ciekawego. Mianowicie na eNce, pod liczbami 862 pojawił się kanał "Bike Show TV Promo". Kanał nadawany w języku włoskim lecz moim zdaniem "język rowerowy" łamie wszelkie granice i każdy kto się tym interesuje będzie wiedział kiedy jaki trick został wykonany. Dzisiaj leciały zawody downhill oraz bmx, a przynajmniej w tym czasie kiedy ja oglądałem. Jeżeli ktośma możliwość oraz wolny czas, to może śmiało sprawdzić, bo nawet ciekawa ramówka jest pokazywana i co najważniejsze: nie ma miejsca na nic innego oprócz rowerów Jeżeli macie podobne kanały/programy, to podzielcie się. Pozdrawiam.
Pavlito Napisano 7 Maja 2012 Autor Napisano 7 Maja 2012 Jutro, tj. 8 maja, kolejna relacja z Giro d'Italia na Eurosport o godzinie 14:45. Powtórka w razie czego o 1:00 w nocy.
ProCombat Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Szkoda że już nie leci Ride Guide MTB na Extreme Sport . Jakby ktoś znalazł gdzieś jakieś odcinki to niech da znać . To był najlepszy program rowerowy Idzie oglądać na ipla.pl ale płatnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.