Endriu888 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witam W przyszłym tygodniu zamawiam rowerek i muszę także zamówić jakiś strój co proponujecie? Cena do 400zł to ewentuanie gdybym dostał oryginalny strój CUBE, a tak to na allegro bym zapewne dokonał zakupu oto moje typy: Koszulka i spodenki rowerowe BMC 2 modele (2276894480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Komplet letni PINARELLO model 2012 (2285406551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nowy Profesionalny Letni Komplet LAMPRE 2012 (2291901827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Coś w tym stylu zestaw CUBE na allegro bardzo drogi spodenki i koszulka ponad 470zł.... Co polecacie??Mój wzrost 178 waga ok 72-74kg Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witam ................................ Treść aukcji: " Przesyłka jest wysyłana na indywidualne zamówienie z zagranicy, czas oczekiwania na przesyłkę waha sie od 15 do 30 dni roboczych" Tak długo szyją w Chinach ?? Ciepło będzie to miesiąc będziesz czekał na ciuchy zamiast śmigać na nowym rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Co więc proponujesz?Gdzie kupić w tej cenie i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 ja gorąco polecam vitesse, użytkuje od początku sezonu i nie żałuje wydanych pieniędzy. Wcześniej jeździłem w spodenkach biemme i koszulce rogelli - różnica jest, i to duża. vitesse lezy idealnie, jak druga skóra. Za 400 zł wynegocjowałem u nich koszulkę, spodenki i potowkę - wg mnie świetny wynalazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Podasz link?Namiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 A jakiego bajka kupujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 CUBE albo cos czarno czerwonego albo czarnego z niebieskim co polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
restonfrets Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Bierz czerwonego, są najszybsze.. naprawdę decydujący głos przy wyborze roweru ma jego kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Mówie o kolorze ubrania jaki chcem albo czarno czerwony albo niebiesko czarny polecicie coś?Rower będzie albo reaction race albo reaction slt zależy od ceny na jaką się ugadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Bierz czerwonego, są najszybsze.. naprawdę decydujący głos przy wyborze roweru ma jego kolor? A nie ?? Chciałbyś pomykać na różowym w zielone paski ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pomoże ktoś w wyborze konkretnego modelu? Proszę raz jeszcze o pomoc,który zestaw wybrać będzie wart ceny i dobry? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.