Skocz do zawartości

[odzież] zestaw koszulka+spodenki do 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W przyszłym tygodniu zamawiam rowerek i muszę także zamówić jakiś strój co proponujecie? Cena do 400zł to ewentuanie gdybym dostał oryginalny strój CUBE, a tak to na allegro bym zapewne dokonał zakupu oto moje typy:

Koszulka i spodenki rowerowe BMC 2 modele (2276894480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Komplet letni PINARELLO model 2012 (2285406551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nowy Profesionalny Letni Komplet LAMPRE 2012 (2291901827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Coś w tym stylu zestaw CUBE na allegro bardzo drogi spodenki i koszulka ponad 470zł....

Co polecacie??Mój wzrost 178 waga ok 72-74kg

Pozdrawiam serdecznie

Witam ................................

Treść aukcji:

" Przesyłka jest wysyłana na indywidualne zamówienie z zagranicy, czas oczekiwania na przesyłkę waha sie od 15 do 30 dni roboczych"

Tak długo szyją w Chinach ?? Ciepło będzie to miesiąc będziesz czekał na ciuchy zamiast śmigać na nowym rowerku :icon_confused:

ja gorąco polecam vitesse, użytkuje od początku sezonu i nie żałuje wydanych pieniędzy. Wcześniej jeździłem w spodenkach biemme i koszulce rogelli - różnica jest, i to duża. vitesse lezy idealnie, jak druga skóra. Za 400 zł wynegocjowałem u nich koszulkę, spodenki i potowkę - wg mnie świetny wynalazek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...