Skocz do zawartości

[hamulce hydrauliczne] Formula RX

cumeel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oglądam się ostatnio za hydraulikami i mam okazje kupić te z tematu za 289 jeden nowy bez tarczy. wydaje mi się że to dobra oferta. Co sądzicie? Jakieś inne propozycje w tej cenie? Rower na tereny maratonowe;)

To hamulce ściągnięte z roweru i dlatego takie tanie. Z tego co wiem gwarancja producenta na nie nie obowiązuje. W dodatku musisz sprawdzić czy długość przewodu nie będzie za krótka . Przewód nowy kosztuje 200 zł . Więc sprawdź dobrze czy będą pasować. Oryginalny zestaw ma końcówki do skracania przewodu, nie wiem, czy bez niego da się skrócić, by nie był za długi. Więc najlepszej gdyby przewód był w sam raz .

Co do hamulców są różne opinie, ale więcej tych pozytywnych, nie wymagajmy też cudów od hamulców za 400 zł .. W twoim wypadku za 289 zł ;) Ja osobiście w tej cenie, zamówiłbym z zagranicznego sklepu Magura MT2, bo w Polsce są za drogie, a to dlatego, że sam je mam i uważam że są lepsze od RX.pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...