adrian91 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witam! Rowerek na nowy sezon złożony od podstaw w ciągu marca Komponenty może i nie są najwyższej klasy ale mnie zadowalają w zupełności jak na razie. Rama: Accent el nino 19" Amortyzator: Suntour raidon LO AIR 2011 Korba: Suntour XCR FX ze zintegrowaną osią Przerzutka przód: Shimano Alivio Hyperdrive Przerzutka tył: Sram X3 Manetki Sram X4 Łancuch: Shimano HG 50 Kaseta: Shimano HG 51 Kierownica: Promax 680mm Mostek: Zoom 3D forged Hamulce przód/tył: Avid juicy 3 z tarczami 160 Chwyty: Ges Lock Obręcze: Accent generation XC kapslowane, Piasty: - Przednia: Shimano Alivio HB-M475 - Tylna: Shimano FH-M475 Opony Przód/tył: Schwalbe Smart Sam 2.1 Stery: accenta dołączone do ramy Zacisk sztycy: jw Sztyca: Zoom 31.2 Siodełko: endZone Pedały: Tymczasowo platformy Alu Giant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Więcej zdjęć daj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Na razie można powiedzieć, że wybrałeś jedyną słuszną kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 zaczynałem od El Norte wiec pozostał sentyment do marki accent, tak trzymaj porządna kolorystyka odpowiedzni dobór osprzetu. Gratuluje bike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian91 Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Na razie można powiedzieć, że wybrałeś jedyną słuszną kolorystykę. gdzies już to czytałem, czerwień i czerń to najlepsze malowanie na tej ramie, zdjęcia jeszcze jakieś nastukam to wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Fajny rowerek . Może się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
adrian91
Witam!
Rowerek na nowy sezon złożony od podstaw w ciągu marca Komponenty może i nie są najwyższej klasy ale mnie zadowalają w zupełności jak na razie.
Rama: Accent el nino 19"
Amortyzator: Suntour raidon LO AIR 2011
Korba: Suntour XCR FX ze zintegrowaną osią
Przerzutka przód: Shimano Alivio Hyperdrive
Przerzutka tył: Sram X3
Manetki Sram X4
Łancuch: Shimano HG 50
Kaseta: Shimano HG 51
Kierownica: Promax 680mm
Mostek: Zoom 3D forged
Hamulce przód/tył: Avid juicy 3 z tarczami 160
Chwyty: Ges Lock
Obręcze: Accent generation XC kapslowane,
Piasty:
- Przednia: Shimano Alivio HB-M475
- Tylna: Shimano FH-M475
Opony Przód/tył: Schwalbe Smart Sam 2.1
Stery: accenta dołączone do ramy
Zacisk sztycy: jw
Sztyca: Zoom 31.2
Siodełko: endZone
Pedały: Tymczasowo platformy Alu Giant
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.