adrian91 Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Witam! Rowerek na nowy sezon złożony od podstaw w ciągu marca Komponenty może i nie są najwyższej klasy ale mnie zadowalają w zupełności jak na razie. Rama: Accent el nino 19" Amortyzator: Suntour raidon LO AIR 2011 Korba: Suntour XCR FX ze zintegrowaną osią Przerzutka przód: Shimano Alivio Hyperdrive Przerzutka tył: Sram X3 Manetki Sram X4 Łancuch: Shimano HG 50 Kaseta: Shimano HG 51 Kierownica: Promax 680mm Mostek: Zoom 3D forged Hamulce przód/tył: Avid juicy 3 z tarczami 160 Chwyty: Ges Lock Obręcze: Accent generation XC kapslowane, Piasty: - Przednia: Shimano Alivio HB-M475 - Tylna: Shimano FH-M475 Opony Przód/tył: Schwalbe Smart Sam 2.1 Stery: accenta dołączone do ramy Zacisk sztycy: jw Sztyca: Zoom 31.2 Siodełko: endZone Pedały: Tymczasowo platformy Alu Giant
crashbash1 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Na razie można powiedzieć, że wybrałeś jedyną słuszną kolorystykę.
tomekvolvo240 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 zaczynałem od El Norte wiec pozostał sentyment do marki accent, tak trzymaj porządna kolorystyka odpowiedzni dobór osprzetu. Gratuluje bike.
adrian91 Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Na razie można powiedzieć, że wybrałeś jedyną słuszną kolorystykę. gdzies już to czytałem, czerwień i czerń to najlepsze malowanie na tej ramie, zdjęcia jeszcze jakieś nastukam to wstawie
Pytanie
adrian91
Witam!
Rowerek na nowy sezon złożony od podstaw w ciągu marca Komponenty może i nie są najwyższej klasy ale mnie zadowalają w zupełności jak na razie.
Rama: Accent el nino 19"
Amortyzator: Suntour raidon LO AIR 2011
Korba: Suntour XCR FX ze zintegrowaną osią
Przerzutka przód: Shimano Alivio Hyperdrive
Przerzutka tył: Sram X3
Manetki Sram X4
Łancuch: Shimano HG 50
Kaseta: Shimano HG 51
Kierownica: Promax 680mm
Mostek: Zoom 3D forged
Hamulce przód/tył: Avid juicy 3 z tarczami 160
Chwyty: Ges Lock
Obręcze: Accent generation XC kapslowane,
Piasty:
- Przednia: Shimano Alivio HB-M475
- Tylna: Shimano FH-M475
Opony Przód/tył: Schwalbe Smart Sam 2.1
Stery: accenta dołączone do ramy
Zacisk sztycy: jw
Sztyca: Zoom 31.2
Siodełko: endZone
Pedały: Tymczasowo platformy Alu Giant
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.