gilu321 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witam muszę kupić sobie hampel do krossa sign ds2 po tektro poszyły się ######... Mój budżet to 300zł. Do wyboru mam : Gatorbrake 4-piston(nie juicy loise nine hayes) (2305688653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. HAYES STROKER RYDE komplet (2308805656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AVID ELIXR 5 + TARCZA G3CS 160mm - TYŁ 132cm (2317580042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. hamulce xtr (2323224606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Hayes El Camino tył (2301518597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Hayes Nine Komplet P+T Adaptery Tarcze 160mm Tanio (2312321227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co było by najlepszym rozwiązaniem ?? Najbardziej interesują mnie te 4 tłoczkowe. Proszę o szybką odp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelek93 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Gdybym sam miał wybierać miedzy tymi które podałeś wahał bym się pomiedzy dziewiątkami a elixirkami 5 chodź są awaryjne. Brat jeździ na Nine'ach od 2 lat i nie narzeka, pomimo paru gleb klamki mają małe luzy, żadnych większych problemów z nimi nie ma. . Ewentualnie myślał bym nad Ryde'ami. Sam jeżdżę na strokerach Trail ale dużo się nie różnią poza regulacją odl.klami od kierownicy i może budową zacisku. Wszystko zależy od stanu faktycznego hampli. Za 500zł to ja miałem komplet nowych trailów więc za 300zł powinieneś spokojnie coś porządnego wy haczyć. Szukaj może coś od shimano?! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilu321 Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie znalazłem nic od shimano. Czyli mówisz że licytować hayesy ryde ? A co z tymi cztero tłoczkowymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelek93 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Szczerze nic nigdy nie słyszałem o tych 4 tłoczkowych , firma mało mi znana. Zależy w jakim stylu jeździsz. Nie chce Ci mówić co masz kupić a co nie bo to różnie bywa. Sam jeździłem na tektro compach i mi się co jakiś czas zapowietrzały klamki luzy łapały, zaś znajomy od 2 lat jeździ i zupełnie nic. Ja bym brał Ryde albo elixir R - sam wybierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie znalazłem nic od shimano. Nie? Od sporego czasu jest już wałkowane ze w cenie 200pln z hakiem najlepszy obecnie wybór to Deorki 596: http://allegro.pl/shimano-hamulec-deore-br-m596-przod-okl-zyw-cyklo-i2287195577.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilu321 Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 no ale ten jest na przód a tu HAYES STROKER RYDE komplet (2308805656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam p+t + tarcze edit: Wygrałem aukcję za 200 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie pogratuluję bo Ryde'y za dobrych opinii nie mają. Wolałbym kupić jedna Deorkę potem z czasem doskładać i dokupić drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilu321 Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Z tymi z aukcji niby wszystko jest ok. Nie jestem zbyt wymagający więc myślę, że mi wystarczą. Tektro mi odpowiadały tyle, że się rozleciały. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.