Skocz do zawartości

[Hamulce hydrauliczne]Zakup do 300 zł

gilu321

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym sam miał wybierać miedzy tymi które podałeś wahał bym się pomiedzy dziewiątkami a elixirkami 5 chodź są awaryjne. Brat jeździ na Nine'ach od 2 lat i nie narzeka, pomimo paru gleb klamki mają małe luzy, żadnych większych problemów z nimi nie ma. :). Ewentualnie myślał bym nad Ryde'ami. Sam jeżdżę na strokerach Trail ale dużo się nie różnią poza regulacją odl.klami od kierownicy i może budową zacisku. Wszystko zależy od stanu faktycznego hampli. Za 500zł to ja miałem komplet nowych trailów :sorcerer: więc za 300zł powinieneś spokojnie coś porządnego wy haczyć. Szukaj może coś od shimano?!

Pozdrawiam

Szczerze nic nigdy nie słyszałem o tych 4 tłoczkowych , firma mało mi znana. Zależy w jakim stylu jeździsz. Nie chce Ci mówić co masz kupić a co nie bo to różnie bywa. Sam jeździłem na tektro compach i mi się co jakiś czas zapowietrzały klamki luzy łapały, zaś znajomy od 2 lat jeździ i zupełnie nic. Ja bym brał Ryde albo elixir R - sam wybierz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...