car13many Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 A jeszcze lepszą ofertę znajdziesz w wielu innych miejscach sieci jak znany portal aukcyjny lub duży sklep z odźywkami. Kolego @szachmat89 rozumiemy potrzebę promowania swojego biznesu ale prosimy rób to w sposób mniej natarczywy i idealnie bardziej merytoryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and309l Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Godzinę temu, szachmat89 napisał: Przy spadku masy powinieneś zacząć brać jakieś odżywki wspomagające budowę masy mięśniowych. Bzdury. Jeśli te treningi doprowadzają do wyczerpania to się jeszcze zgodzę albo przy specyficznych schorzeniach. Naturalne chudnięcie następuje przy udziale tlenu, więc na nic Ci te specyfiki - zamiast energię z tłuszczy organizm będzie korzystał z glikogenu....Mnie na pewno nie zachęciłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 zrobiłem to ponownie, od września do marca ze 102kg na 84kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 To ponownie czas na jojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 nigdy nie ma jojo, za to bywa olewka i obżarstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Zawsze myślałem, że to to samo, ale ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 mess Właśnie miałem napisać : chłopie coś Ty jadł ? A poważnie, to taka masa nie przeszkadzała Ci w jeździe ? ( to w pewnym stopniu pytanie retoryczne ), bo wiem że lubisz pocisnąć i to ostro ( drugi sektor zdaje się ). A może miałeś całkowitą przerwę od wszelkich rowerowych akcji i tylko byłeś aktywny w okolicach lodówki ? Szacun za wynik - 3 kg miesięcznie to nie w kij dmuchał Na marginesie - ile masz wzrostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) beskidbike efekt jojo widzę jako efekt następujący po głodzeniu się, w sensie głodzisz się a później rzucasz się na lodówkę. U mnie jest inaczej, po prostu przestaje jeździć + wrzucam w siebie jeszcze więcej kalorii bo wiem, że i tak jestem w stanie to zrzucić (niestety zazwyczaj człowiek zapomina jak trudne to jest). Wiem, głupie to. KrissDeValnor, np potrafiłem np dwie pizze ogolić na obiad, takie po 45cm W tamtym roku za bardzo skupiłem się na siłowni i nie udało mi się zejść z wagą nawet 2kg... trochę się podłamałem, pojechałem w góry z naprawdę ostrą nadwagą. Dodatkowo potomek był w drodze więc olałem sezon z zazdrością patrząc jak koledzy cisną. We wrześniu ważyłem 102kg i sznurowanie butów powodowało problemy. Tłumaczyłem to sobie dzieckiem, ale w rzeczywistości mi się nie chciało. Jak już spadłem na dno, trzeba było się odbić Co do sektora jeździłem w pierwszym, ale przez rok nieaktywności straciłem go. W ostatnim z zimowych chciałem odzyskać, ale spóźniłem się na start i puścili mnie z 4 na 5, czyli jakby przełożyć na letnie z 8... Mocno się przedzierałem, ale zabrakło mi troszeczkę aby wrócić do letniego 1. Zobaczymy czy w ten weekend się uda, z 2 już powinno się lepiej jechać. Wzrost 180cm. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 W dniu 7.04.2018 o 10:17, mess napisał: zrobiłem to ponownie, a sam się swojego czasu ze mnie śmiał - Józek ty to regularnie wracasz itd itp przyszła kryska na Matyska co? gamoniu jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) różnica jest taka, pierwsza fota marzec 2017 - 95kg, druga z soboty - 84kg. Kolega ten sam Józek, ja się nie śmiałem! Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez mess 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yambo Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 W dniu 9.04.2018 o 12:55, beskidbike napisał: To ponownie czas na jojo Jojo to prędzej jak ktoś dowali taką dietę, że schudnie 5kg w tydzień. A przy rozsądnym zrzucaniu przez kilka miesięcy to tego nie ma jak się nie zaczniemy obrzerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 W dniu 9.04.2018 o 23:12, mess napisał: Nie wyświetlają się zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) hmm, mi się wyświetlają, może coś u Ciebie? chociaz chyba cos serwis się posypał, teraz widzisz? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Zdjęcia teraz widać, ale różnicy w wadze nie bardzo ;P Zupełnie inne ujęcia, ale oczywiście wierzę na słowo i gratuluję. Może nawet trochę zazdroszczę Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez beskidbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 W dniu 9.04.2018 o 22:29, mess napisał: zabrakło mi troszeczkę aby wrócić do letniego 1. Zobaczymy czy w ten weekend się uda, z 2 już powinno się lepiej jechać. @KrissDeValnor no i udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Brawo ten Pan No gdyby Ci się nie udało, to byłaby lipa i wstyd na forum po takim zrzuceniu wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 ta waga nadal jest zdecydowanie za duża, ale przynajmniej już można coś pojeżdzić i człowiek nie wygląda jak piłka lekarska a to dzisirjszy mataron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 W sumie ciśnie się na usta bardzo niewygodne w "branży" pytanie, który każdy chce zadać, a nikt nie lubi odpowiadać... PO CZYM? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) @beskid@beskidbike nie rozumiem :e ps. beskid sor, przez przypadek użyłem Twojego nicka i nie mogłem skasować przy edycji Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Jeszcze możesz edytować i usunąć, ale beskid się nie obrazi, tym bardziej, że ostatnio chyba nie zagląda...beskidbike miał pewnie na myśli te asfalty, albo że za płasko - wiesz jak to ludzie, którzy góry mają pod nosem Nie sądzę, żeby pił do wagi, bo że były po 3 pizze na obiad, to już zostało ustalone EDIT Sorry - dwie pizze Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Słabo domyślni jesteście...albo udajecie, że nie wiecie o co chodzi To pytanie pomocnicze: jak ktoś z taką nadwagą, trenujący od kilku miesięcy po dłuższej przerwie, objeżdża gości tyrających od kilku lat? Bo nikt mi nie powie, że w top 20 open przyjeżdżają przypadkowi leszcze, czy niedzielni rowerzyści Nic nie sugeruję, tylko zapytałem... No ale dobra... Tajemnica poliszynela Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez beskidbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) @beskidbike , myślę, że @sivydym Ci odpowie na to pytanie a tak serio zapytaj o coś konkretnego, to Ci odpowiem w ogóle to schlebiasz mi, jeżeli w ogóle się nie mylę i do mnie nawiązujesz Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Mess i nie podzieliłeś się igłą ze mną ? Kolega... @beskidbike nie masz co się dziwić, pamięć mięśniowa, wydolność która była, może dzięki odpowiednim treningom szybko wrócić. Jarek też robił redukcję i treningi z głową zaczynając ponad pół roku temu. Kiedy ja kręciłem na rolce godzinę w tygodniu on robił 3 godzinne treningi co drugi dzień. Pomimo że oksydacja jest lepsza po wysiłku to jednak w czasie godzinnego kręcenia pali się około 30 gramów smalcu. Mało ? No mało, ale dziennie to już prawie 100. Kilka takich długich treningów tygodniowo i mamy blisko pół kilograma czystego smalcu, przepalonego treningiem, plus dorzucając lekki deficyt kaloryczny finalnie jest kilka kg miesięcznie. W bajki można wsadzić redukcję 10 kg miesięcznie na sucho bo tak się nie da. Grubas nic nie jedząc umrze z głodu a nie schudnie, tak natura nas stworzyła. wiec albo mało jesz i się nie ruszasz, chudniesz wtedy okrutnie czyli np szpital, albo dużo trenujesz, relatywnie dużo jesz ale i tak jesteś pod kreską z kaloriami. Energia in vs energia out, lekcje fizyki i termodynamika. Po prostu, no chyba że ktoś jest perpetum mobile, bo jednak żaden organizm nikt nie tyje od wody. Kolarz też nie musi mieć łap 40 cm zatem ograniczając siłownie to miecho podczas takiej redukcji też się trochę pali i faktem jest że Mess wyglada teraz duuużo szczuplej niż kiedyś. Ale tu plus kolejny, mniej miecha to mniej tlenu potrzebnego do natleniania, czyli niższe tętno. Jeżdżąc razem zawsze mieliśmy porównywalnie niskie wartości, koledzy z sektora na mecie średnie 190, niektórzy blisko 200, my po 160 z groszem, dwa dobre mocne silniki diesel. Jak usłyszałem że w Modlinie u Jarka było średnie 154, dobrze pamiętam ? to co tu komentować ? Sorry ale cięzką pracą można dużo, a sama igła nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 no dobra, sivydym przesadził. @beskidbike systematyczność i świadomy trening. Żadnych odżywek, wode na izo w lutym dopiero zamieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Niech zostanie dla potomnych. Jest jakaś nadzieja, że niektórym da to wiarę w osiągnięcie sukcesu bez "koksu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi