Mod Team Puklus Napisano 4 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witam kupiłem kiedyś tam epicona za marny grosz okazał sie w pełnie sprawny co mnie ucieszyło ale teraz zauważyłem ze rebound jak by zaczną zyc własnym życiem ... słychać czasami jak olej sie przeciska przez tłumik oporem i czasami na 4 kliknięciu co prawie ze w tedy tłumienie nie działa potrafi sie zblokować jak by był na full ustawiony. To ten model http://www.fun-sport.org.pl/files/suntour%20epicon%20damper.jpg o długości 190. Pytanie czy to sie jakoś w domowych warunkach da rozebrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Tak, umieść korpus w uchwycie i odkręć górną część(oczywiście po uprzednim spuszczeniu powietrza) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roy2152 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Zastanawiam się nad tym damperem własnie i nie wiem jaką średnice tulejek ma (12 czy 12,7mm). mógłbym prościć o podanie wymiarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.