Skocz do zawartości

[napęd] giant xtc 850 - zmiana napędu

mike2905

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych rowerzystów !

Na wstępie odrazu zastrzegam ze nie pisze tego zapytania dlatego ,że nie chce mi sie szukac w sklepach i na forum , ale poprostu jestem początkującym (może średnio zaawansowanym) rowerzystą a to forum uznałem za kompetentne źródło wiedzy rowerowej . Przechodząc do sedna : posiadam rower giant xtc 850 ( http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...2003&model=9890 ) i chciałbym zmienić w nim napęd tzn. korby , suport i łańcuch , ponieważ przeszły już one swoje ;) . Chciałbym zamknąć się z tą inwestycją do 300zł , ale chciałbym żeby te komponenty posłużyły mi pare sezonów . Proszę o konkretne propozycje , które bedą pasowały do mojego roweru .

Pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedzi .

z niecierpliwoscia oczekujący na wiosne maciek :blink:

ja na dniach kupuje( no moze nie na dnaich ; ) w ciagu miesiaca/dwóch.

suport deore lx bbes51

korbe deore lx fcm572

kasete sram 5.0

i lancuch pc 58.

wszystko u arnika. na allegro juz raz stracilem sporo nerwów. i podziękuje.

;))))))))))

no tylko to jest wymiana przymusowa.. ( a jak kupić to raz i porządnie) ( jak to uslyszalem od arnika " biednego nie stać na tanie rzeczy"

a suport 118mm ,bo deore xt ktora mam smiga z linia lancucha 50mm i ociera mi o korbe dotychczasowa. a jak korbe to i lancuch a jak i lancuch to kasete.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...