artois Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witam noszę się z zamiarem zakupu okularów Adidasa model Evil Eye Halfrim Pro. Czy wiecie gdzie można je przymierzyć we Wrocławiu? Mam dużą głowę i niewiem czy będą pasowały... ps znacie jakieś porównywalne jakościowo okulary? Osoby używające prosiłbym o opinie... Pozdrawiam Serdecznie A. Wysyłane z mojego Galaxy II za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Okulary będą pasować. Kumpel ma obwód głowy 63cm i pasują. Masz telefon Galaxy 2 ?? ale szpan Wysyłane z mojego kompa pentium II 1Ghz za pomocą przeglądarki opera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artois Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hehe oszczędź mnie :-) w telefonach jest aplikacja tapatalk do forum która dodaje to z automatu... a telefon jest służbowy... prywatnie mam HTC, zresztą szpanować telefonem... za stary jestem na to... Ps myślisz ze warto kupić te okulary? Pytam o Twoją subiektywną opinie... :-) Wysyłane z mojego Galaxy II za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.