wol3k Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Witam, ostatnio kupiłem licznik SIGMA 1009 i mam pytanie odnośnie naliczania dyst.całkowitego,tzn, myślałem że po pierwszej wycieczce dystans TRIP zostanie dodany do całkowitego__, pomyślałem że może doda się po 24 h, lecz nici, poźniej wpadłem na pomysł że może jak skasuje dystans ostatniej wycieczki to zostanie on dodany do całkowitego,_____skasowałem i wszystkie dystanse wskazują 0, dodam ze z czasem nie mam zadnego problemu.WIec niech ktos napisze na jakiej zasadzie naliczany jest ODO
analog82 Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Total ODO jest aktualizowany na biezaco, wskazuje on calkowita ilosc km jakie przejechales. Jesli nie zwieksza sie to jakis wadliwy licznik.
wol3k Napisano 3 Maja 2012 Autor Napisano 3 Maja 2012 Total ODO jest aktualizowany na biezaco, wskazuje on calkowita ilosc km jakie przejechales. Jesli nie zwieksza sie to jakis wadliwy licznik. Kurcze szkoda:( ale dzieki za odpowiedz.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.