Brachson Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Witam, Sytuacja wygląda następująco: Wzrost: 189cm Waga: 80kg Rama: Myślę 21'' Przeznaczenie Roweru: 80% asfalt/20% Utwardzane drogi Mam 3 typy: Kross Evado 4.0 - 2499zł Evado 4.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie Unibike Zethos GTS - 2699zł UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ Merida Crossway 300-D - 2679zł Rowery Merida - rowery, części, osprzęt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerów Nie zależy mi na napisie na rowerze (czyt. jaka firma) - zależy mi najlepszej jakości przez cenę czyli w przypadku roweru chodzi o osprzęt jak sądzę?. Który z tych rowerów ma w tej półce cenowej najlepszy osprzęt? Zależy mi na tym żeby przy wydaniu 2500PLN na rower nie rozregulował się po 100km... Moim laickim okiem najlepiej wypada Unibike - ale też jest najdroższy. Powinienem zwrócić uwagę na coś innego w tej klasie? Dziękuję za pomoc! Brachson
Brachson Napisano 4 Maja 2012 Autor Napisano 4 Maja 2012 help Jeszcze taki Cube mi sie widzi: http://allegro.pl/nowy-rower-cube-curve-pro-grey-anthrazit-2012-50-i2294796478.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.