Skocz do zawartości

[rama] Kellys Sabotage Pęknięty

kmk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To mnie zaskoczyleś :w00t: ciekaw jestem tylko czy dostaniesz tegoroczny model?

Ja swoją już malowałem proszkowo i siedziała w piecu także jak przyjdzie jej czas to nawet nie mam co pisać do nich.

Napisano

No ale ogólnie brawo za pozytywne podejście do tematu. Dadzą nową ?

Ważne, że firma jest pozytywnie nastawiona. Więcej informacji na razie nie mam.

To mnie zaskoczyleś :w00t: ciekaw jestem tylko czy dostaniesz tegoroczny model?

Ja swoją już malowałem proszkowo i siedziała w piecu także jak przyjdzie jej czas to nawet nie mam co pisać do nich.

Zejdź na ziemię. Nikt nie wymienia ram alu na ramy carbon.

Na marginesie dodam - że takie podejście jest oceniane na duży plus wizerunkowo, ale jak już wspomniałem - każdy przypadek jest indywidualny, więc, ci co nie szanują sprzętu i np. bawią się w skoki, jakieś ekstremalne zawody - to musza pamiętać o konsekwencjach.

Ja mam do tej pory łańcuchy z 2005/2006 roku w użyciu - to coś znaczy.

Napisano

Zejdź na ziemię. Nikt nie wymienia ram alu na ramy carbon.

Sam nie wierzyłeś że uznają Ci tą reklamację bo to biedny kraj a tu widzisz, a jeśli ją faktycznie uznają i potraktują jako gwarancyjną to dostaniesz model który obecnie jest w ofercie a nie ten który 6 albo 8 lat temu ( po zdjęciach dokładnie nie widzę ) był produkowany

Napisano

Podtrzymuję mój wcześniejszy post, gdyż mam więcej informacji niż kolega wyżej.

Przyszła dziś rama - wygląda bardzo solidnie - jest to trochę inny model - mystery - aluminium easton. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, zwłaszcza, że stery też nabite.

Napisano

Takie podejście do klienta jest bardzo krzepiące i musze powiedzieć że ten konkretny przypadek na przykład mnie zachęca do marki.

Tę sytuację można porównywać do historii jaką kiedyś przedstawił klient Canondale'a - dostał nowa ramę mimo, że gwarancja dotyczyła w jego przypadku poprzedniego własciciela ramy. Canondale tez wtedy podszedl pro-klientowsko. Chyba na mtbr widziałem taki wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...