kamciu95 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witajcie, Jest ktoś chętny na wycieczkę rowerową w okolicach Warszawy?? Można by wystartować gdzieś w centrum (do ustalenia miejsce spotkania) i pojeździć po Warszawce bądź gdzieś pod Warszawą np. Zegrze . Traskę by się ustaliło ale myślę że max 80km wystarczy na cały dzionek. Jak ktoś chętny to proszę pisać oczywiście można zmienić liczbę km i w ogóle wszystko jest do ustalenia . Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 W zasadzie ja mogę , odezwij się w miare jak najszybciej żeby ewntualnie coś ustalić . albo tu albo priv albo gg: 5255459. Powiedz jakim jaka średnia itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamciu95 Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witaj, tak jak pisałem nie musi to być jakaś traska spora tylko żeby była urozmaicona i żeby była jak największa liczba rowerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jak największa liczba rowerków ? Ja to się od tygo wystrzegam , Znam miejsca gdzie o takiej porze jak teraz nie da się przejechać , może napiszesz na gg ; bedzie się płynniej pisało (5255459) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Jacek5 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 W sumie jestem chetny , jaka jest trasa wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamciu95 Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 W sumie jestem chetny , jaka jest trasa wycieczki w sumie trasa wycieczki do ustalenia. Możecie coś zaoferować jakieś ciekawe miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.