grudek Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 nie znąc się zupełnie na tym, bawiłem sie w regulacje bo mialem nadzieje ze da sie coś zrobic mając krzywa tarcze( zeby nie ocierały klocki) wykręciłem koło nacisnąłem klamke-wylał się płyn i teraz mam jak to wyczytałem na forum gumową klamkę chciałem zapytać serwis tego może kosztować? jaki polecacie serwis tego w kjrakowie? chyba ze jest ktos z krk kto umie to robić i ma czas akurat oczywiście zapłace ile trzeba, a zalezy mi na czasie bo myślalem zeby pojechac w skandia maraton teraz w niedziele w Krakowie. jakby ktos mogl to prosze o kontakt grug@vp.pl 600097201 dzieki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 40 zł może. Tłoczki wypadły przy okazji? Ogólnie samemu jest dość łatwo odpowietrzyć, tylko trzeba mieć zestaw (~40 zł + płyn ~15 zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grudek Napisano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 nie, nie wypadly. Zblizone byly do siebie , wiec rozkręciłem cały ten hamulec i popchalem tak jak na forum bylo napisane i wtedy wyciekł znów płyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 z tego co napisałeś to masz uszczelki w zacisku do wymiany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.