Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower kupić?

Gość badumtss

Pytanie

Gość badumtss
Napisano

Witam. Planuje kupno nowego roweru. Na zakup planuję przeznaczyć około 2,5 tys. Planuję nim jeździć głównie po drogach asfaltowych, często w górach, ale od czasu do czasu zdarzy mi się pewnie zjechać poza asfalt, dlatego kolarzówka odpada. Niestety nie znam się zbytnio na sprzęcie rowerowym i nie wiem czego szukać i na co głównie zwracać uwagę przy kupnie. Proszę o jakieś wskazówki.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Asia
Napisano

Wita, generalnie borykam sie z podobnym problemem nie znam sie za bardzo na osprzęcie wiec wole sie poradzic specjalistów czy jest warty zakupu ;)http://allegro.pl/rower-enduro-trial-21-cali-shimano-gwar-kross-bmk-i2300528811.html , jego przeznacznie to głównie jazda po ulicach, od czasu do czasu może jakis las i łaki ale bez wiekszych wyzwań. Liczę na jakieś propozycje ograniczam sie do 800zł ;) Z góry dzikuje za odpowiedz :)

Gość badumtss
Napisano

Dodam jeszcze, że zastanawiam się głównie między rowerami typu cross i MTB 29.

Gość badumtss
Napisano

A jeszcze odnośnie rodzaju roweru. Co będzie dla mnie lepsze? MTB`29 ,czy Cross? Zależy mi też na dosyć pochylonej pozycji, a z tego co słyszałem rowery typu cross wymuszają wyprostowaną pozycję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...