Skocz do zawartości
  • 0

[Rower] GT Avalanche 1.0

Webmaax

Pytanie

Napisano

Witam, niedawno miałem dylemat przy zakupie roweru, zdecydowałem się ostatecznie na GT Avalanche 1.0 disc. Mam problem, ponieważ sprzedawca nie potrafił mi podac roku z ktorego ten rower jest, coś przebąkiwał ze z 2010. Mam nadzieje ze ktoś pomoże ustalic mi rocznik roweru i to czy częśc osprzętu nie została podmieniona.

Oto co udało mi się spisac bezpośrednio z roweru:

felgi: WTB SX24

opony: KENDA NEVEGAL

przerzutka przód: deore shimano

przerzutka tył: deore xt

korba: FSA Alpha drive

pedały: Wellgo M-21

siodełko: WTB PURE V

piasta przód: SHIMANO HB-M475

piasta tył: SHIMANO FH-M475

manetki: SHIMANO deore

hamulce: Tektro Auriga Comp

Mam watpliwosci co do korb i automatycznie suport'u, czy nie powinien to byc shimano octalink?

p1010196h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

shimano octalink to technologia mocowania korb, nie model korby ;)

Jeśli cena jest atrakcyjna, rower jest w dobrym stanie, brałbym z tą korbą, w internecie znalazłem większość z korbami Shimano M330 tudzież podobnymi.

Napisano

shimano octalink to technologia mocowania korb, nie model korby ;)

Jeśli cena jest atrakcyjna, rower jest w dobrym stanie, brałbym z tą korbą, w internecie znalazłem większość z korbami Shimano M330 tudzież podobnymi.

Wiem o tym. Pisząc o shimano octalink miałem na myśli system. Odnośnie korb, mam co do nich watpliwosci bo sa osadzone na kwadracie, a nie wiem czy to normalne w tym modelu. Przejrzałem oferty w internecie i rzadko się to zdarza.

Co do samego roweru to jest już po sprawie bo go kupiłem i od paru dni jeżdżę na nim. Cena z tego co widzę nie jest w ogóle atrakcyjna. Dałem za niego 2450zł, oczywiście nowy. Jedyne o co mogę jeszcze zwrócic się do sprzedawcy to o rodzaj suportu i korby, co do których nie jestem pewien czy nie są czasami podmienione na kwadrat. Muszę tylko miec jakieś dowody na to, bo na na razie mam tylko podejrzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...