Kajmar Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 A oto mój rower. Załączam kilka zdjęc i opis osprzętu. Szczegóły, oraz odpowiedzi na pytania nieco poźniej CARVER PURE 160 Materiał ramy: aluminium (potrójnie cieniowana rama) Widelec: Rock Shox SID RLT , skok 100mm, z blokadą skoku w manetce montowanej na kierownicy Ster: FSA NO.9M Kierownica: Aluminiowa, SYNTACE Wsporinik kierownicy: SYNTACE FORCE Łańcuch: SHIMANO HG74 Mechanizm korbowy: SHIMANO DEORE XT 42x32x24T, hollowtech2 Hamulec przedni: SRAM AVID Elixir R, dysk 185mm Hamulec tylni: SRAM AVID Elixir R, dysk 160mm Manetki: SHIMANO DEORE XT 3X10 spd Siodło: Selle Itatlia SHIVER Przerzutka przednia: SHIMANO DEORE XT 3spd Przerzutka tylnia: SHIMANO DEORE XT 10spd OponY: SCHWALBE Racing Ralph Evo TL-Ready 57-559 (26 x 2.25) bez drutowa (FOLDING) Dętka: SCHWALBE Extra light, wentyl typu SV Obręcze: DT SWISS 445d Piasty: SHIMANO DEORE XT Rozmiar ramy: 48 cm Rozmiar koła: 26" Waga: 11000g Ponadto moje pedały to Shimano PD M540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kajmar
A oto mój rower. Załączam kilka zdjęc i opis osprzętu. Szczegóły, oraz odpowiedzi na pytania nieco poźniej
CARVER PURE 160
Materiał ramy: aluminium (potrójnie cieniowana rama)
Widelec: Rock Shox SID RLT , skok 100mm, z blokadą skoku w manetce montowanej na kierownicy
Ster: FSA NO.9M
Kierownica: Aluminiowa, SYNTACE
Wsporinik kierownicy: SYNTACE FORCE
Łańcuch: SHIMANO HG74
Mechanizm korbowy: SHIMANO DEORE XT 42x32x24T, hollowtech2
Hamulec przedni: SRAM AVID Elixir R, dysk 185mm
Hamulec tylni: SRAM AVID Elixir R, dysk 160mm
Manetki: SHIMANO DEORE XT 3X10 spd
Siodło: Selle Itatlia SHIVER
Przerzutka przednia: SHIMANO DEORE XT 3spd
Przerzutka tylnia: SHIMANO DEORE XT 10spd
OponY: SCHWALBE Racing Ralph Evo TL-Ready 57-559 (26 x 2.25) bez drutowa
(FOLDING)
Dętka: SCHWALBE Extra light, wentyl typu SV
Obręcze: DT SWISS 445d
Piasty: SHIMANO DEORE XT
Rozmiar ramy: 48 cm
Rozmiar koła: 26"
Waga: 11000g
Ponadto moje pedały to Shimano PD M540
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.