Lukas_Mako Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 parę dni w deszczu i napisy pomału uciekają ta 07 nie jest taka zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuhru87 Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kupiłem i do dnia dzisiejszego przejechałem nań już ~500km bez żadnego bólu, obtarć i odcisków. Świetne, lekkie i wygodne (a jak!) siodełko za nieduże pieniądze. Z dnia na dzień coraz wygodniejsze, to dzięki coraz trafniejszemu dopasowaniu jego położenia pod siebie. Nie zostaje mi nic innego jak tylko polecić : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Tak jak wyżej , ale z tymi napisami mogło być lepiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 E Kula za 60 zł nie jest źle A poza tym kogo interesują napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dodam ,ze firma velo jeden z dystrybutorów siodełek san marco-rozpoczeła nowy program "test pilot." Do testowania otrzymujemy dwa zestawy siodeł ! ps:W wybranych miastach i sklepach info: http://www.velo.com.pl/php/test_pilot.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Też ujeżdżam SKNa model na 2007. Po jakiś 300km zaczął trzeszczeć. Przeczyściłem kilka kropel FL-a i po sprawie. Jeśli chodzi o wygodę to nie jest źle. Jeżdżę przeważnie bez pampersa. Dzisiaj 83km i jakoś pupka mi nie odpada choć nie powiem troszkę ją czuję. Napisy już się ścierają i to chyba jedyna wada siodełka jak na razie. Cierpi jedynie moje poczucie estetyki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mi ostatnio sie jeden pręt skrzywił tak że jedna skorupa nachodziła na drugą przez co siodełko zatraciło swoje cudowne właściwości tłumiące drgania, trochę się siłowałem i nic ..poszedłem do serwisu i mi za free zrobili jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Jeśli wygiął Ci się pręt to z doświadczenia wiem, że oznacz to kłopoty. Przerabiałem taką sytuację w siodle bontragera, za drugim razem pręt pękł i miałem 20 km na stojąco do domu. Szczęście że 15 z nich był to zjazd. Ja nadal jestem zadowolony z mojego SKN`a. W tej chwili jedynym argumentem za którym przemawia wymiana na inne siodło jest jego waga. Sądzę jednak, że jeszcze przejeździ ze mną przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Właśnie zamówiłam siodło SKN 07' wasze opinie mnie przekonały, mam nadzieję, że nie będę żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Jezeli ktos z Was zaluje, ze kupil sobie to siodelko to zapraszam czym predzej do tego tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ciekawe czy jest ktoś nie zadowolony za tą cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja bym był bo to siodło jest tragiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Misiek nie jest takie zle Trzeba sie przyzwyczaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam! MIał ktoś z was porónanie tego skn-a z tym tanim blazem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Blaze jest cięższy i jak gdzieś napisał Xsystof twardszy od slr'a Z tego co pamiętam Imho kolega ma i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Stwierdzam, że w siodło trafiłam, jeździłam w pampersie i bez, i mogę stwierdzić, że jest całkiem wygodne, pomimo tego, że jest twardsze niż o wiele droższy SLR, i ma luzy na prętach! To nie mogę na nie narzekać Za to nigdy w życiu nie przyzwyczaję się do siodełek Velo, nawet z pampersem nie mogę tych modelach wysiedzieć, więc rozumiem tych, którym nie pasują np. siodła SKN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Pierwszy raz jezdzilem na tym siodle i nie jest takie złe Zrobilem na nim 70 km z pampersem rzecz jasna i nie powiem zlego slowa . Jak dla mnie niezłe , mogłoby sie troche mniej poruszac , bo jest dosc miekkie pod tym względem . Ciekawe jak wytrzyma moje kilogramy ( a jest ich prawie 80 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ma luzy na prętach! Dziwna sprawa, ale po pewnym przebiegu, u mnie ~500km te małe luzy całkowicie zniknęły. Kuli siodełko było bardziej wyluzowane niż on sam i też wszystko wróciło do normy. Wczoraj miałem nieprzyjemność jechać na sknie bardzo spokojnym tempem 15km bez pampersa i niestety niezbyt wygodnie się jechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Zatarło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 26 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Pati to rozumiem że SKN pasi Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak najbardziej pasi Jakoś te twardsze siodła mi bardzo podchodzą. Na początku w Versusie miałam SLR, ale ostatnio przełożyłam do szosy, a ostatnio kupiłam SKN i zamontowałam w góralu i jestem bardzo zadowolona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jaki model SLR`a mialas ? Ja tez uwielbiam siodelka typu "decha" ale uwazam, ze SLR XP jest jednak wyraznie wygodniejszy niz SKN. Chociaz wiadomo, ze kazdy ma inny tylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Krzysiek jeździłeś na SKN-ie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 SLR TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi