Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no u mnie SKN jeżdzi, ale głównie przy mocowaniu na 1 śrube, na sztycy z 2-ma już prawie ok, ale i tak jest za szerokie!

:)

Napisano
jeśli chodzi o trzymanie sie siodla w jarzemku to u mnie trzyma sie dobrze, wogole sie nie przesuwał ani nie przesuwa

No i mi o jarzemko nie chodzi tylko o samo siodło

I to tak samo jakby nie był do sztycy przymocowany i jeździ sobie na tych prętach... I po prostu nie wiem czy tak ma być czy moze trzeba wymienić ?

• Mod Team
Napisano

Jeżeli masz na myśli pracę płatów siodła na boki to jest to zupełnie normalne. A jeżeli chodzi o co innego to nie wiem o co chodzi :)

Napisano

Nie Odi nie chodzi o prace na boki bo wiem że to normalne...

Chodzi o prace siodełka przód i tył

O dokładnie w tych miejscach:

skn002np2.th.jpg

skn001nf8.th.jpg

Napisano

Widzialem, obejrzalem i dla mnie nie jest to normalna sprawa. Wyglada to tak, ze cala skorupa jezdzi przod / tyl, a prety pozostaja na swoim miejscu. Ja bym to oddal do reklamacji, bo ewidentnie cos jest nie tak.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Moje siodełko po zakupie też się minimalnie ruszało ale teraz jakoś wszystko jest normalnie.

A napisy na SKN'ie są super, 5 wyjazdów i już się porządnie wycierają, jeszcze ~2 miesiące i ich wcale nie będzie.

Napisano

Myślałem że chociaż odrobinę więcej wytrzymają te napisy, bo po 2 wypadzie juz zaczęły się wycierać.

Ale nie ma co wybrzydzać, w końcu kosztuje ~60zl, żeby chociaż równo się wytarły i siodełko było całe czarne ;)

Napisano

U mnie tak samo , scierają się... Może nie w takim tempie , jednak widać ze niektóre białe linie już powoli znikają...

A co do ruszania się to już się przyzwyczaiłem i nawet mi to nie przeszkadza, chociaż wolał bym zeby sie nie ruszało...

Napisano

A próbowałeś w ogóle reklamować? Ja miałem to samo, skorupa była luźna na prętach, latała w przód, tył i na boki trochę. Nie było tego praktycznie czuć podczas jazdy, ale od razu pojechałem do sklepu i od ręki dostałem nowe (w którym, swoją drogą, jeden z tylnych płatów też ma lekki "luz", ale trzeciego siodełka nie było)

Napisano

No niestety - z jakością wykonania nie najlepiej, ale dobrze że jest wygodne, przynajmniej dla mnie :)

A napisy wycierają się, po glebie trochę się rozmazały, ale tym się nieszczególnie przejmuję

Napisano

Miałem zamiar reklamować , lecz wybierałem sie jak sójka za morze i tak się skończyło ze nigdzie nie pojechałem :)

Wiesz czego tu się spodziewać za 60zł , powinniśmy sie cieszyć ze mozna na nim ,,siedzieć" :)

Napisano

Zazdroszcze tym którzy są zadowoleni z siodełka. Ja nic złego nie mogę powiedzieć o wykonaniu - uważam że jest super, ale ewidentnie jego kształt nie pasuje do mojego tyłka :/ Jedyne z czym mi się kojarzy to siodło, to ból 4 liter, mimo jazdy z pampersem (przyzwyczajam się od 800km i nic...). Czas na zmianę..

• Mod Team
Napisano

W sumie nawet w tanim siodle nie powinno byc luzow na pretach.

Co prawda ja mam troche wyzszy model SKN-a (PRO) ale ani gdy bylo nowe ani po ponad 15000 km takich luzow nie ma.

• 5 tygodni później...
Napisano

Hehe ciekawe, luzy ustały i nie wiem czym to jest spowodowane...

Ale siodełko jak na razie przestało mi się ruszać ;)

P.S

I koniec nabijania i kręcenia filmików :D:P

• 4 tygodnie później...
Napisano

Kupiłem dzisiaj to siodło i jestem zadowolony bardzo dobre wykonanie oraz fajny kształt na razie jezdziłem na nim trochę i nic mnie nie bolało zobaczymy co będzie na dłuższym dystansie

Napisano

Kupiłem sobie Skn'a B) Hmm po około 200 km teście długodystansowym (144.8 Moja pierwsza seta :)) i w ogóle to powiem tak po długiej jeździe nie czułem krocza ale jechało się wygodnie dopiero jak zsiadłem miałem takie uczucie wykonanie jest ok ale te napisy z niego powoli schodzą cóż jak za tą kasę to siodło jest wypas :D

Napisano

ooo ja też mieć v. '07, przesiadłam się na nie z bardziej 'półokrągłego' i ta zamiana była trafna.

Szóstka z plusem za wygodę i design...

trójeta za skrzypienie na pierwszej przejażdżce i ruszające się tylnie połówki siodełka... Po przesmarowaniu prętów przestało zgrzytać......

końcowa ocena: 7+ B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...