Magnuss Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Witam! Zamierzam kupić jakiś ciekawy rower który jest wytrzymały i ma dobry osprzęt. Zastanwawiam się nad Krossem Sign DS2 lub FR ale nie jestem do nich przekonany ,napiszcie o jakiś innych rowerach tego typu. Rower może być oczywiście używany ale w dobrym stanie.
Gość Michi23 Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Witam! Zamierzam kupić jakiś ciekawy rower który jest wytrzymały i ma dobry osprzęt. Zastanwawiam się nad Krossem Sign DS2 lub FR ale nie jestem do nich przekonany ,napiszcie o jakiś innych rowerach tego typu. Rower może być oczywiście używany ale w dobrym stanie. Nie chcę Cię martwić, ale do DH/FR (dysponując takim budżetem) możesz kupić co najwyżej odpowiedni UŻYWANY amortyzator. W okolicach 2k możesz mieć jedynie coś nieco mocniejszego niż do typowej jazdy XC: UNIBIKE Zone One Fajną "używkę" do umiarkowanego katowania masz np. tutaj... KONA Stuff (zmodyfikowana)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.