Jango Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Witam, prosiłbym o pomoc w kupnie kompletu oświetlenia do mojego roweru. Potrzebuję wydajnego oświetlenia na przód, na tył wystarczy mi zwykła diodowa, każda propozycja mile widziana
Romero Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Jak wydajnego? Ja proponuje http://allegro.pl/hit-latarka-zoom-cree-r2-240lm-x2000-rower-komplet-i2290929768.html
ress Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Moze to dobre miejsce aby zadac pytanie: Po co komu lampka ktora poswieci 3h (w najlepszym wypadku) i sie wyladuje? Nie rozumiem, swiezy jestem...
PoleK Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 po to ze ma świecić a nie udawać lampkę... 3h to jest dużo, moja obecna C8 świeci jakieś 70min na trybie Max (i to nie na 3 marnych AAA, tylko na ogniwie o pojemności ok. 2500mAh) 2 aku w kieszen i masz juz calkiem niezły czas świecenia. ale z Twoim podejściem, to zapomnij i kup sobielampke SUPER LED z 9 SUPER JASNYMI diodami która świeci 30h na 3x AAA i daje jakies 20lm czyli wystarcza do oświetlenia pudełka z narzędziami od wewnątrz, Wracając do tematu: latarka podana wyżej to dobre rozwiązanie w tej cenie, ale jeśli świeci 4h(i nie spad aprzy tym jasność) to światła jest naprawdę mało... albo nie świeci 4h tylko ze 2.5 na maxie
Romero Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Dobra latarka świeci godzine nawet chyba nie znajdzie się nic lepszego w tej cenie. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
ress Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Panowie, bez atakow personalnych prosze. Nie wiedzialem, stad tez moje pytanie - dziekuje za odpowiedz.
Jango Napisano 3 Maja 2012 Autor Napisano 3 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ostatecznie zdecydowałem się na ten komplet, ktory mi poleciliście pozdrawiam
gczarnocki Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Jango, czy mógłbyś potem zdać relację na forum, jak sprawuje się lampka? Z góry dziękuję!
softnet Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Jango, czy mógłbyś potem zdać relację na forum, jak sprawuje się lampka? Z góry dziękuję! Świeci trochę gorzej niż na tych fotkach od sprzedawcy. Za tą cenę OK
ress Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Czy ktorys z kolegow posiada moze zdjecia porownawcze promienia swiatla standardowych lampek LEDowych z popularnymi "latarkami" ?
Jango Napisano 3 Maja 2012 Autor Napisano 3 Maja 2012 Jango, czy mógłbyś potem zdać relację na forum, jak sprawuje się lampka? Z góry dziękuję! Nie ma sprawy
doms Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Czy ktorys z kolegow posiada moze zdjecia porownawcze promienia swiatla standardowych lampek LEDowych z popularnymi "latarkami" ? http://www.light-test.info/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=39&Itemid=59&lang=pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.