Endriu888 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Witam Czy są jacyś chętni z Gorzowa na wspólne pedałowanie?Wiek i płeć bez różnicy sam jestem amatorem mam 22 lata. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirikua Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 witam podbijam temat:) znajda sie chetni na wspolne wycieczki rowerowe po okolicach Gorzowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Okulice Drezdenka, pod Gorzów też czasem podlecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila81 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 .....z miła checia gdzieś bym sie wybrała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bycmoze Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 ktoś jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanoff Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich Roman się melduje na gorzowskim pokładzie. Chętnie bym pośmigał w grupie, tak conajmniej 20km+, preferuję jazdy po lesie "tzw przed siebie", ale asfaltem też nie gardzę. Sprzęt amatorski, ale zapał póki co jest ;D Bazuję w lasach w stronę Strzelec, ale mam auto do którego się śmiało rowerek mieści, więc mogę startować z każdego punktu. Więc ktoś chętny? Jakiś termin? Może niedziela (28.07.2012)? Pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 lubuszanie jednak tu zaglądają, ponawiam post. Drezdenko, trasy asfalowo leśne, średnio 30-70 trasy, bywają dłuższe pod 130-140, ale to rzadko i jak jest forma i przede wszystkim pogoda rowerowa, sprzęt zdecydowanie amatorski, ale nie makrokesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Romanoff gdzie dokładniej mieszkasz? Skąd:Gorzów - 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikechick Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Hej, są tu jeszcze jacyś chętni na weekendowy wypad i zjechanie którejś z lubuskich ścieżek rowerowych? Mam kilka fajnych pomysłów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axorad Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam Jestem chętny na różne propozycje weekendowe, kilometry bez znaczenia, byle pogoda dopisywała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanoff Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Fajnie że ktoś chętny się pojawił, weekend może być odpowiedni, łatwiej ludzi skusić na jakieś konkretne propozycje, więc weekend, sobota, ale w którą stronę? Bikechick jakieś pomysły masz pochwal się a zobaczymy. pozdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axorad Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 W sobotę 8 września jadę do Świnoujścia na weekend oczywiście rowerem, wracam samochodem, więc niestety na weekendowy wypad odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Witam. Jeżdzę (czasami w 3, czasami w 2) po Puszczy Barlineckiej i Gorzowskiej (między Gorzowem, Barlinkiem a Strzelcami Kraj) - praktycznie co sobotę.Czasami wychodzi 40 km a czasami 60 km.Jak ktoś ma ochotę to możemy się jakoś umówić. Możemy się też dogadać na wypad do Puszczy Noteckiej. Im mniej dróg asfaltowych tym lepiej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ula Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witam, i jak, zebrała się jakaś grupa? Ja wprawdzie nie mieszkam w Gorzowie, ale bywam na weekendy i chętnie bym się do kogoś przyłączyła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasgosia Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 ja jestem chętna pogoda zawsze jest- trzeba się tylko odpowiednio ubrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.