subarudc Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Witam, jestem na tym forum nowy , i mam pytanie odnosnie Marzocchi Dj 1 2009 Tłumik powrotu R przestał działać , jakby nie bylo w nim oleju , puka , i działa jak zwykły Rst , niewiem co moge na to zaradzic , amortyzator około miesiaca temu był na gwaracji poniewaz zablokował sie owy tłumik i w marzocchi mi to zrobili . Myslicie ze wystarczy servis ( nie byl robiony ) czy to cos powazniejszego i lepiej oddac na gwarancje znowu , lub da to sie zrobic samemu . Pozdrawiam , i czekam na odpowiedz
bruce95 Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Nie znam się na marzocchi, ale jeśli masz gwarancję to raczej bez sensu jest grzebać. Lepiej oddaj na gwarancję, bo samemu możesz coś zepsuć, a wtedy możesz ją stracić i będziesz musiał bulić.
subarudc Napisano 1 Maja 2012 Autor Napisano 1 Maja 2012 No bo teraz zobaczyłem ze jak wlałem nowy olej , to działał by mega gdyby olej szybciej zasysał bo strasznie wolno zasysa go i przez to nie dziala prawidłowo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.