Skocz do zawartości

[filmy] Rowerowa Kronika Filmowa ;-)

Gość Michi23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michi23
Napisano

Niektóre filmiki wyrywają z kapci, najlepszy był ten z Paryża - to się nazywa skakanie na rowerze! :) Niektóre po prostu rażą głupotą, a najdebilniejszy filmik to ten na którym dwóch kolesi rozwala kamieniami swojego bmx'a - totalne wodogłowie. Ostre filmiki! ;)

Napisano

Heh niektore filmiki sa mega. Ci kolesie jezdzacy po zboczu albo ta reszta calych upadkow... No comment

• 2 tygodnie później...
Gość Gość
Napisano

Obejrzawszy te filmiki doszedłem do wniosku że innego kasku niż fulla nie kupie choćby nie wiem co... Nawet jak będa sie ze mnie smiać ze asfaltówką jade w fullu :P Co jak co, ale zęby chce mieć całe. :D

Napisano

Obejrzawszy te filmiki doszedłem do wniosku że innego kasku niż fulla nie kupie choćby nie wiem co... Nawet jak będa sie ze mnie smiać ze asfaltówką jade w fullu :P Co jak co, ale zęby chce mieć całe. :D

To napisałem ja :D

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Totalne bezmózgi!!!!!! robic cos takiego = popełniać samobójstwo lub probowa je popełnic. A ten ziomek, który skacze z 10-cio metrowego muru to jest niesamowity ryzykant, po co cos takiego robic? :P:D

• 3 tygodnie później...
Gość Michi23
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Nie no hardcore normalnie <_<;) ...ostrzy kolesie...ale nie rozumiem jak mozna z premedytacja zakatowac kamieniami ukochany rowerek :confused:

Napisano

ej, co się stało z kaskiem temu kolesiowi co 163kmh jechał?

jak mógł spaść mu z głowy?

nie przejmuj sie, kask nie spadl mu z z glowy, on sie na niej roztrzaskal :eek: :)

Napisano

wniosek dla mnie jest jeden

nie dotykac roweru bez kasku

uff

a czasami tio mnie korci jakis podobny numer zrobic

ale po takiej dawce obrazków to przeszło

pozdrówko

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...