Tommco Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Witam, Ostatnio sam stałem przed wyborem roweru, ale poiewaź zachorowłem na MBIKE 29'er to decyzja nie była aż taka trudna. Teraz chciałbym zrobić ładny prezent chrześniakowi na komunię. Co prawda do dorosłego roweru pewnie będzie musiał jeszcze rok poczekać, ale nie chcę kupować już niczego przejściowego. Myślę, o zakupie roweru z kołami 26” i ramą 17”. Po wstępnym rozeznaniu na short liście znalazły się: MBIKE AVENGER DSC (1799 PLN) MBIKE RENEGADE VBR (1899 PLN) AUTHOR BASIC (1919 PLN) KROSS LEVEL A2 (1699 PLN) TREK 3900 Disc (1559 PLN) (ponieważ przy tworzeniu posta dostałem informację, że "Wpisałeś odnośnik do strony, której adresu administrator zabrania używać na forum." wykasowałem odnośniki) Chciałbym, żeby prezent mu dobrze służył przez dłuższy czas. Nie wiem na ile uda mi się go wciągnąć w jakieś jeżdżenie po trudniejszym terenie czy w maratonach. Dobrze by było, żeby rower był możliwie lekki bo to jeszcze dzieciak. Wiem, że za dużo bym chciał (szczególnie biorąc pod uwagę ograniczenie cenowe), ale może ktoś z Was stał już przed podobnym dylemtem ma jakieś przemyślenia. Jeśli mielibyście jakąś propozycję z poza listy, to również będę wdzięczny. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie bo komunia już za niecałe 2 tygodnie. Tommco
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.