Skocz do zawartości

[reduktor(tuleja)] do sztycy 26,6 na 31,8? gdzie znalezc?

frak

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym zapytac gdzie moge kupic reduktor(tuleje) do sztycy. Rozmiar sztycy to 26,6 a otwor w ramie 31,8. I tu problem. Prosze o pomoc w znalezieniu reduktora, dziekuje i pozdrawiam bike'ersow

Redukcję można kupić w sklepach, np. Amigo-Bike

Jeśli 31,8, to domyślam się, że to np. Giant, jak u mojego znajomego. Osobiście proponowałbym jednak sztycę na własciwy rozmiar - chociażby we wskazanym sklepie.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Redukcję można kupić w sklepach, np. Amigo-Bike

Jeśli 31,8, to domyślam się, że to np. Giant, jak u mojego znajomego. Osobiście proponowałbym jednak sztycę na własciwy rozmiar - chociażby we wskazanym sklepie.

Pozdrawiam

Przepraszam za pomylke chodzi mi o 26,6 na 30,4:) a takiej redukcji do sztycy w w/w miejscu nie dostalem i szukalem w innych i tez nie znalazlem, help!!!

• 10 miesięcy temu...

Stary temat, ale odświeżam bo :

pewien sprzedawca z allegro chce mi wciśnąć sztyce o rozmiarze ~27 gdzie ja musze mieć 26,8 czy ja źle kojarze, że to jest awykonalne ?? a gościu chce wcisnąc kicior proponując jeszcze reduktor do takiej sztycy????

sztyca jest WIĘKSZA, niż dziura w ramie, więc jakim códem cudem może wejść w tą rame i po co tu redukcja?

przecierz przecież juz małe dzieci mają takie zabawki z dziurkami i klockami i wiedzą, że do małej dziury duży klocek nie wejdzie :)

sztyca jest WIĘKSZA, niż dziura w ramie, więc jakim cudem może wejść w tą rame

no i właśnie też tak myslałam, ale okazuje sie, że jednak reduktor redukuje "wzwyż"

Przejściówki do sztyc z rozmiaru 26,8mm

do rozmiarów:

28,6mm

29,2mm

29,4mm

29,6mm

30,4mm

30,8mm

31,6mm

dziwne nie ?? ale prawdziwe... <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...