Skocz do zawartości

[Rower] Opinie Fuel EX

sweenytodd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich:) mam taka prosbe o jakie kolwiek opinie na temat treka fuel ex z zeszlego roku albo z tego roku...kolega ma treka remedy 7 z 2009 roku i jest z niego bardzo zadowolony ale remedy to raczej juz rower do freerideu a ja szukam sciezkowca:) z gory dziekuje za jaka kolwiek pomoc pozdrawiam

Napisano

Zapytaj kolegę arek_wro on ma dosyć długo, zawieszenie 2011 czy 2009 praktycznie się nie zmieniło, zapewne warto dopłacić do tłumika DRCV , nie zmienia własności zawieszenia ale zapobiega progresji ugięcia w końcówce skoku.

Napisano

dzieki bardzo...tak dokladniej to moje zainteresowanie kreci sie kolo Treka Fuel Ex 7 2012 albo Fuel Ex 8 2011 musze jeszcze troche poszperac bo oba rowery troche kosztuja;p

Napisano

Ze szperania w sieci nie wyniknie nic ponad to, że Fuel EX zbiera bardzo pozytywne opinie, więc jeśli jego geometria Ci odpowiada na pewno nie będziesz żałował wydanych pieniędzy.

Napisano

Gwarancja przy zakupie każdego roweru za niemałe pieniądze to podstawa.

A co do pękania, to możesz podać jakieś dane, sugerujące, że te ramy pękają znacznie częściej niż inne? Które fuele - karbon, alu, fuel ex czy top fuel, które roczniki - z abp czy wcześniejsze?

Napisano

Treki mają dożywotnią ale o ile pamiętam tylko na pierwszego właściciela. Nie mogę znaleźć karty więc pewności nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...