adalbertusmagnus Napisano 30 Kwietnia 2012 Napisano 30 Kwietnia 2012 Cześć, przypadkowo zapisałem dane z "wycieczki" jako Trip 1. Jak je skasować? Logi można kasować z poziomu oprogramowania w komputerze (Sigma Data Center), a nigdzie nie doszukałem się możliwości skasowania danych Trip1? Ktoś wie, dzięki. Pozdrawiam Wojciech
adalbertusmagnus Napisano 1 Maja 2012 Autor Napisano 1 Maja 2012 Mam rox 8.0 i nie da rady ;/ To pewnie w 9.0 podobnie
Vidoq Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Witaj! Jeżeli coś to pomoże to jest okrężna droga, ale skuteczna. 1. Zrzucasz zawartość licznika do progamu (masz wtedy zapisane Twoje dane, ilość kilometrów, rodzaj roweru, obwód - no po prostu wszystkie ustawienia) 1a. Zrzuć wszystkie logi do komputera jeżeli takowe masz w liczniku 2. Resetujesz licznik do ustawień fabrycznych - znikają wtedy dane z wycieczek (trip) oraz logi 3. Ściągasz Twoje dane z komputera do licznika 4. Koniec Czas: ok. 1 min ;-)
adalbertusmagnus Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 Witaj! Jeżeli coś to pomoże to jest okrężna droga, ale skuteczna. 1. Zrzucasz zawartość licznika do progamu (masz wtedy zapisane Twoje dane, ilość kilometrów, rodzaj roweru, obwód - no po prostu wszystkie ustawienia) 1a. Zrzuć wszystkie logi do komputera jeżeli takowe masz w liczniku 2. Resetujesz licznik do ustawień fabrycznych - znikają wtedy dane z wycieczek (trip) oraz logi 3. Ściągasz Twoje dane z komputera do licznika 4. Koniec Czas: ok. 1 min ;-) No i super czasami droga do Krakowa z południowej Polski prowadzi przez Gdańsk Dzięki wielkie, pozbędę się "śmieci"
adalbertusmagnus Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 Cieszę się, że pomogłem. :-) Ja tym bardziej :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.