Gość maryś Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Cześć. Planuję kupić amortyzator do crossa, ale kompletnie się na tym nie znam. Moja waga to 59kg przy wzroście 170cm. Liczę na pomoc bardziej doświadczonych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Do jakiego crossa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maryś Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Do jakiego crossa? Kupiłam w tamtym roku rower Kellys Result. Co prawda nie odczuwam bólu w nadgarstkach czy łokciach, ale fajnie byłoby mieć taki amortyzator. Mogę wydać na amortyzator góra 600zł. Reszta pieniędzy pójdzie na zakup mostka, nowej kierownicy i dźwigni przerzutek. Chyba nie będę musiała dodatkowo kupować kół? Wybacz, ale w tych sprawach nie jestem mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 No to niestety nic sensownego (i działającego) nie dostaniesz, bo rama jest przestarzała. Za 600zł kupisz dobry amortyzator ale pod główkę ramy 1 1/8 cala a Ty masz 1 cal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maryś Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 No to niestety nic sensownego (i działającego) nie dostaniesz, bo rama jest przestarzała. Za 600zł kupisz dobry amortyzator ale pod główkę ramy 1 1/8 cala a Ty masz 1 cal. Czyli bardzo dobrze, że zapytałam o amortyzator. No trudno, jak coś, to może sprzedam ten rower i kupię inny. Mam na oku Kellys'a Coach albo Saphix. Który lepszy? Albo obejdę się bez amortyzatora i będę jeźdźiła na starym. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość maryś
Cześć. Planuję kupić amortyzator do crossa, ale kompletnie się na tym nie znam. Moja waga to 59kg przy wzroście 170cm. Liczę na pomoc bardziej doświadczonych kolegów
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.