Skocz do zawartości

[koło przód] Rapid Victus

Rogo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam probem z przednim kołem w rowerze górskim model: Rapid Victus.

Problem rozpoczoł się w zeszłym roku kiedy to przednie koło zaczeło luźno chodzić(przechylać się na boki w czasie jzdy i stukać),

rower skierowałem do miejscowego serwisu gdzie gościu naprawił mi w ciągu 30 min., uzupełnił kulki i wymienił tuleje tak mi mówł.

Skasował 25 PLN.

Problem znowu powróćił jest dokładnie ten sam z tym samym kołem.

Zastanawiam się nad zmianą całego koła bo jeśli mam co pół roku jeździć do serwisu i wydawać 25 PLN to lepiej zainwestować w nowe koło i mieć spokój.

Jak myślicie.

Koła mają 26 cali.

Jeżdzę głównie po lesie.

Czekam na wasze opinie na ten temat i oferty ,które koło kupić.

Maks. do wydania 70 zł. lub mogę troche więcej jeśli rzeczywiście będzie warto.

proszę o pomoc bo nie wiem czy zamawiać koło czy się wstrzymać

nie wierze ,że na forum nie ma żadnych znawców, chyba, że wszyscy na rowerze prują teraz

Napisano

proszę o pomoc

po raz kolejny zwracam się o pomoc , czyżby na forum nikt nie był żadnych ogarniętych ludzi w tej tematyce ?

Napisano

może nie zajmują się marketami :P

a ty kolego jak taki mądry jesteś to poleć mi koło do 100 PLN.

jak widać nikt przez 24h nie był w stanie udzielić mi fachowej porady więc mam wątpliwości co do wiedzy o rowerach użytkowników na tym forum, co wydaje się śmieszne gdyż nie którzy mają po kilka tysięcy postów.

Napisano

http://allegro.pl/ko...2275131870.html masz piasty maszynowe nie powinno być z nimi problemu, tylko nic nie wiadomo o obręczach i szprychach podejrzewam że najtańsze jakie są. Możesz też napisać do forumowego kolegi Daveo który zajmuje się składaniem kół

dzięki kolego za propozycje

koło wygląda solidnie i chyba je kupie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...